Mark666 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 (edytowane) Model ukończony kilka dni temu ale awaria komputera nie pozwoliła mi na zamieszczenie zdjęć. Oto fotki Miłego oglądania. Wszelkie uwagi mile widziane---- czytane Edytowane 27 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Pięknie wykonany model, jedyny mankament to siłowniki wyginają sie w łuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 Wanna jest mocno otwarta a mniejsze podniesienie niestety jej nie utrzyma, no cóż... Dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Super model naprawde jest co podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek94 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Piękny model Przybrudzony super Czekam na dalsze Twoje modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Piękny model nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 27 Lutego 2010 Witam. Model jest ok, ale brudzenie już nie. Ubrudziłeś koła, wanne, kilka elementów i na tym koniec. To jest maszyna budowlana, a nie taxi. Popraw to, czyli więcej błota, brudu, to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Teraz tylko załadować ,model bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 Witam.Model jest ok, ale brudzenie już nie. Ubrudziłeś koła, wanne, kilka elementów i na tym koniec. To jest maszyna budowlana, a nie taxi. Popraw to, czyli więcej błota, brudu, to będzie ok. W założeniu było delikatne brudzenie, te auta wbrew pozorom są co 4-5 dni myte bardzo mocnym strumieniem wody ---- widziałem film na tem temat . Ale bardzo dziękuję za uwagi Dziękuję również pozostałym kolegom za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Też oglądałem ten albo inny podobny film i faktycznie było tak jak piszesz To chyba tylko u nas tak jest, że błoto musi samo odpaść Jednak jak by nie było brakuje mi kurzu i jakichś obić. Wielki plus za wannę Faaajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Ciekawy model, zwłaszcza wnętrze mnie ujęło Jakiej jest mniej więcej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Alle cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Jest super Naprawdę bardzo fajnie Ci to wyszło Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 27 Lutego 2010 W założeniu było delikatne brudzenie Ok w porządku. To chyba tylko u nas tak jest, że błoto musi samo odpaść Być może i dlatego taką wyraziłem opinię w kwestii brudzenia. A co do jakości posklejania i pomalowania, to jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 Ciekawy model, zwłaszcza wnętrze mnie ujęło Jakiej jest mniej więcej wielkości Dziękuję. Długość--36--37 cm Szerokość--17 cm Wysokość--- 14 cm Waga - ok. 80 dkg Jeszcze raz dziękuję za miłe opinie. Warto było się przy nim napracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi