Mors Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Witajcie Kiedyś tam popełniłem w ramach konkursu na innym forum takiego Enzioka i obiecywałem lepsze foty... w końcu udało mi się wywiązać z tej obietnicy. Warsztat Fotki: Łokarałnd: Komora silnika: Wnętrze: Bagażnik: Pozostałe detale: Miłego oglądania Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Jak dla mnie jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szoqun Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 no coś fantastycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Moim zdaniem świetnie dobrany kolorek no i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Piękne ENZO wykonanie bardzo dobre.Hmmm model już jest to teraz życzę takiego prawdziwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Wygląda na prawdę dobrze ale ferrari powinno być czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 powiem krótko on jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 bardzo fajnie zrobiony, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Faaajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Łał super model a wykonanie super podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ik888 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 genialny model pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 No dobra a gdzie zdjęcia modelu??? Świetnie wykonany, kolor jak najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcyzik Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Jestem amatorem i dopiero ruszam z modelarstwem. Mam dwa pytania: w jaki sposob malowales teksture wlokna weglowego i drugie widze ze masz bardzo dokladnie pomalowane korki wlewow w jaki sposob je malujesz? Po prostu pedzelek i pewna reka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 trochę mnie zatkało - pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Odgrzewamy pięcioletnie kotlety Fakt, że smakowite, ale jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Odgrzewamy pięcioletnie kotlety Fakt, że smakowite, ale jednak.... Jacek! Nie czepiaj się! Mors zbierał na aparat! P.S. A samo Enzo zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcyzik Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Ludzie raczej nie dostają resetu pamięci co kilka lat, więc jeżeli kolega jest na forum to pewnie by mi odpowiedział. Model bardzo mi się podoba, składam obecnie podobny i chciałem wiedzieć jak uzyskał takie detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Ludzie raczej nie dostają resetu pamięci co kilka lat, więc jeżeli kolega jest na forum to pewnie by mi odpowiedział. Model bardzo mi się podoba, składam obecnie podobny i chciałem wiedzieć jak uzyskał takie detale. Pewnie uzyskał je tak, jak to pokazał w warsztacie, do którego zamieścił link: Warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 25 Października 2015 Autor Share Napisano 25 Października 2015 Witam Ludzie raczej nie dostają resetu pamięci co kilka lat, więc jeżeli kolega jest na forum to pewnie by mi odpowiedział. Model bardzo mi się podoba, składam obecnie podobny i chciałem wiedzieć jak uzyskał takie detale. Na Forum nie bywam od jakiegoś czasu... niestety nie mam czasu na modelarstwo aktualnie :( Praca + remont domu skutecznie zajmują mi czas i musiałem odstawić plastik. Jestem amatorem i dopiero ruszam z modelarstwem. Mam dwa pytania: w jaki sposob malowales teksture wlokna weglowego i drugie widze ze masz bardzo dokladnie pomalowane korki wlewow w jaki sposob je malujesz? Po prostu pedzelek i pewna reka? Efekt włókna węglowego to kalka + płyny zmiękczajace + pędzel (do głaskania, żeby się ułożyło) + piwo (do zabicia czasu w oczekiwaniu aż kalka zmięknie). Wlewy paliwa... pędzel... eee nie wszystko było malowanie z aero Ludzie raczej nie dostają resetu pamięci co kilka lat, więc jeżeli kolega jest na forum to pewnie by mi odpowiedział. Model bardzo mi się podoba, składam obecnie podobny i chciałem wiedzieć jak uzyskał takie detale. Pewnie uzyskał je tak, jak to pokazał w warsztacie, do którego zamieścił link: Warsztat Prawda... wszystko było w warsztacie. Pozdro Mors P.S. Dzięki koledzy za odpowiedzi pod moją nieobecność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Ferrari stało chyba w Polsce bo buchneli koła trzeba było go postawić na cegłach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi