Erni Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Model Tamiya 1/35 + lufa RB Model malowany Gunze i pigmenty. Zapraszam do oglądania i oceniania:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweler Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 super, uzuskales bardzo ciekawa klorystyke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Dzięki że się podoba:) Do malowania użyłem ośmiu odcieni zielonego ,zaczynając od braunviolet a kończąc na izraelskim zielonym do lotnictwa. Potem już była tylko zabawa z pigmentami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Piękny wypłowiały taki jak mi się podoba . Gratuluje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elrogalo Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Wszystko cacy, bardzo fajne malowanie i starzenie, tylko ta szpara w poprzek czołowego pancerza kadłuba mi się nie podoba. Wóz odwzorowany przez Tamiyę miał tę część odlewaną (ma nawet fajowo zrobione ślady odcinania palnikiem kanału wlewowego), nie powinno tam być widać żadnego łączenia części. Jak trzeba, to później wrzucę zdjęcia. Czyżby Tamcia, znana z dobrego pasowania modeli, coś w tym miejscu sknociła? Podoba mi się za to niertodoksyjne podejście do koloru, dość rzadko się widzi ruską pancerkę w brązach, sam także używam raczej zieleni. Mam ten model na magazynie i nie mogę się już doczekać, kiedy położę na nim swe łapy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokół Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Erni model elegancki:) lubie te ciężkie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajur Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 ładne zwierzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Bardzo fajny model. Malowanko the best, brudzonko tak samo. Ogólnie cały jest Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej56 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 super cieniowanie mistrzowskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts