Konrad C Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Witam wszystkich użytkowników forum ! Jako ,że jestem tu nowy postanowiłem pokazać mój ostatni model.Tak jak w tytule FT-17 z nazwą własną "Anulka".Jako fan polskiej broni pancernej nie raz pewnie zobaczycie ten czołg. Pozdrawiam Konrad C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 całkiem fajnie ci wyszedł troszkę niewyraźne zdjęcia, ale co do wykonania modelu nie mam zastrzeżeń. nie wiem, czy oddaje prawdę historyczną, ale ja się nie wypowiem na ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted March 14, 2010 Author Share Posted March 14, 2010 Co do prawdy historycznej widziałem pojazd z napisem "Aniela" więc bardzo prawdopodobne że istniała "Anulka".Postaram się o lepsze zdjęcia ale mój aparat nie jest super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 A ja kiedyś chciałem ten model kupić :E Anulka wykonana całkiem przyzwoicie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 śliczne maleństwo bardzo mi się podobają czołgi z okresu pionierskiego, wehh trzeba się będzie kiedyś za takie cosik zabrać... pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwiazda Piołun Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Złożyłeś 72-kę RPMa? Pogratulować. Jak kupiłem najpierw FT-17 gazowy, a potem Ko-Gatę, plastik był tak fatalnej jakości, że nie mogłem go nawet wyjąć z ramki bez łamania części, co tu mówić o klejeniu. Nie wiem, czy to cały RPM tak ma, czy mnie się trafiła jakaś trefna partia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botan Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Gwiazda Piołun co masz na myśli mówiąc "wyjąć" z ramki? Spokojne wycinanie żyletką najlepszą gwarancją niepołamania części. Mi się udało Ko-Gatę złożyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Co do RPM to trochę trzeba się natrudzić ale producent ma bardzo rzadkie i ciekawe modele.Jedna fotka mojego FT-17 z fumatorami który czeka na farby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweler Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 bardzo dobrze ci to wyszlo jak na tego producenta, fajnie kurzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts