Konrad C Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Witam wszystkich użytkowników forum ! Jako ,że jestem tu nowy postanowiłem pokazać mój ostatni model.Tak jak w tytule FT-17 z nazwą własną "Anulka".Jako fan polskiej broni pancernej nie raz pewnie zobaczycie ten czołg. Pozdrawiam Konrad C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 całkiem fajnie ci wyszedł troszkę niewyraźne zdjęcia, ale co do wykonania modelu nie mam zastrzeżeń. nie wiem, czy oddaje prawdę historyczną, ale ja się nie wypowiem na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Marca 2010 Autor Share Napisano 14 Marca 2010 Co do prawdy historycznej widziałem pojazd z napisem "Aniela" więc bardzo prawdopodobne że istniała "Anulka".Postaram się o lepsze zdjęcia ale mój aparat nie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 A ja kiedyś chciałem ten model kupić :E Anulka wykonana całkiem przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 śliczne maleństwo bardzo mi się podobają czołgi z okresu pionierskiego, wehh trzeba się będzie kiedyś za takie cosik zabrać... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiazda Piołun Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Złożyłeś 72-kę RPMa? Pogratulować. Jak kupiłem najpierw FT-17 gazowy, a potem Ko-Gatę, plastik był tak fatalnej jakości, że nie mogłem go nawet wyjąć z ramki bez łamania części, co tu mówić o klejeniu. Nie wiem, czy to cały RPM tak ma, czy mnie się trafiła jakaś trefna partia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Gwiazda Piołun co masz na myśli mówiąc "wyjąć" z ramki? Spokojne wycinanie żyletką najlepszą gwarancją niepołamania części. Mi się udało Ko-Gatę złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 Co do RPM to trochę trzeba się natrudzić ale producent ma bardzo rzadkie i ciekawe modele.Jedna fotka mojego FT-17 z fumatorami który czeka na farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 bardzo dobrze ci to wyszlo jak na tego producenta, fajnie kurzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi