Sherman Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Witam, Z powodu braku odwagi,sprzętu nie wstawiałem zdjęć swoich modeli na forum jedynie komentując i oceniając pracę innych.Teraz miałem okazje posiadać na jeden dzień w miarę porządny aparat,więc przygotowałem się jak umiałem i porobiłem prawie wszystkim modelom sesje zdjęciowe.Na początku muszę wspomnieć że nie miałem czasu na naukę fotografowania ani ustawianie aparatu.W sumie przy okazji chciałem się tak oficjalnie przywitać,mam na imię Tomasz, pochodzę z Żywca,mam 20 lat.Modelarstwem interesuję się już prawie rok na żywo będzie można Mnie poznać na zawodach w Śrubiarni "Śrubka 2010". Oto mój pierwszy model który zrobiłem na początku mojej przygody z modelarstwem czyli ponad pół roku temu.Skuszony niską ceną jako początkujący wybrałem model firmy SKIF w której jak powszechnie wiadomo cena jest największą zaletą.Z tego co pamiętam dopasowanie elementów zajęło mi dużo czasu i chęci.Teraz mógłbym w tym modelu wiele rzeczy poprawić,ale właśnie nie chce z wiadomych przyczyn.Model oczywiście malowany pędzlem w dodatku pędzlem okrągłym (Brak doświadczenia).Jak na pierwszy model jestem zadowolony dużo się przy nim nauczyłem i co najważniejsze nie zniechęciłem się. Zdjęcia: Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 A co to czerwone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sherman Napisano 14 Marca 2010 Autor Share Napisano 14 Marca 2010 Aparat trochę źle oddał kolory to jest kurz. Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Ogólnie wydaję się być w porządku. Trudno coś więcej powiedzieć, ponieważ brak zbliżeń. Jedyne co zauważyłem, to to że strasznie wysoko stoi. Nie miałem doświadczenia ze Skifem i nie wiem jak się montuje tam wahacze, ale wyglada na zdjęciach jakoś dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 całkiem fajnie zrobiony jedyne co mnie zastanawia to że on nijak nie wygląda na wersję UD ( http://www.army-guide.com/images/t80ud-02l.jpg , http://www.defenseindustrydaily.com/images/LAND_T-80UD_Al-Khalid_Pakistan_lg.jpg ) dla której bardzo charakterystyczne są płyty pancerza w przedniej części wieży... za to całkiem wygląda na BW ( http://www.militaryimages.net/photopost/data/501/t-80_BV_2.jpg ) zważywszy na charakterystyczny układ pancerza reaktywnego na wieży i przedniej części błotników... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sherman Napisano 15 Marca 2010 Autor Share Napisano 15 Marca 2010 Możliwe że Skif zrobił pomyłkę,tutaj link do zdjęcia pudełka tego modelu : http://www.maksim.pl/images/skif_201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Witam. Ja też tak sądzę. Skif chyba się trochę pomylił. Uważam osobiście, że jest to BW, a nie UD. Pozdrawiam; Adamus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 7 Marca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 haha, tomek, ostatnio sam śmiałeś się z wykopków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Cholera, nie spojrzałem na datę Chyba czas iść spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Poza tym że taki wysoki ,prezentuje sie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi