Skocz do zawartości

Kingtiger (Porsche-Turm). Arnhem 1944(1/72)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Piękny model ! Szczególnie w tej skali,nie Ma się czego przyczepić.Świetna dioramka a szczególnie roślinność (Gdzie nabyłeś takie drzewka?).Bardzo fajny kamuflaż,może za mało wyeksploatowany ale to już kwestia gustu.

Pozdrawiam Tomek.

Napisano

Liście firmy Polak

Jakaś siatka czy posypka?

Jak dla mnie nie mogłeś trafić lepiej z galerią, mam co podglądać

Dawałeś wash'a po całości prawda?

Napisano

Witam.

Model bardzo mi się podoba. Sam zamierzam taki wykonać w przyszłości, bo już sam model mam, jeszcze tylko dodatki. Model fajnie pomalowane, a scenka wygląda bardzo realistycznie. Figurki jakiej są firmy?

Napisano

Bardzo to wszystko gustownie i miło dla oka wygląda. Poza tym podoba mi się scenka - lubię winietki "niebojowe", na których widać, że wojna to w gruncie rzeczy nie tylko pif paf, ale działo się tam dużo więcej.

Gratuluje!

Napisano

Bardzo ładnie prezentuje się całość która jest zrobiona ze smakiem .

Czy do 35 są takie listki większe czy te same ?

Napisano

Świetny pomysł z podstawką. Podoba mi się że nie dałeś się ponieśc modzie i zrobiłeś pojazd realistyczny (żywotność czołgu wynosiła przecież kilka tygodni a nie 20 lat)

R_Mazzi: takie siatki są do nabycia od ręki w "kolejkowym" w Siemianowicach

Pozdrawiam!

Napisano

R_Mazzi: takie siatki są do nabycia od ręki w "kolejkowym" w Siemianowicach

No i można sobie pomacać przed kupnem

Muszę tylko jakoś się przejazdem tam pofatygować, efekt jest superancki

Napisano

Zbyszku, czy można prosić o namiary adresowe na ten "kolejkowy" w Siemianowicach? Tam są jak rozumiem inne produkty Polaka również, tak?

Napisano
Zbyszku, czy można prosić o namiary adresowe na ten "kolejkowy" w Siemianowicach? Tam są jak rozumiem inne produkty Polaka również, tak?

dobrze rozumiesz

proszę:

Sklep modelarski "Jaga"

ul. Powstańców 15

41-100 Siemianowice Śląskie

mają też sklep internetowy:

http://www.modelarski.sold.pl/

Napisano

super, calosc ladnie sie prezentuje. swietenie wyszla roslinnosc