sirhan Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Panowie to jakaś masakra jest! Gościu wymiatasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 jest różnica pędzelek 000 a 00 a 00 ??????? mam trzy i kazdy tak samo maluje, te trzy rozmary są takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 jest różnica pędzelek 000 a 00 a 00 ??????? mam trzy i kazdy tak samo maluje, te trzy rozmary są takie same. A nie widziałeś tego jak kupowałeś??? Żartuje, wiem, zakupy przez net. Tak serio to wizualnie jakaś tam róznica jest, malarsko raczej żadna. Co do obić, Rafał jaką konsystencją farbki malujesz te ryski? Chodzi mi o te naj naj naj mniejsze oczywiście. Ja ostatnio malowałem starym hubrolem (numerek 27004 bodajże, sam glut już został w puszce) i wyszły kurcze, fajnie, po raz pierwszy tak naprawdę byłem zadowolony z obić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam. Na wstępie, koniec tematu pędzli - macie od tego odpowiedni dział - gdzie się możecie przekonywać o kurze i jajku. Rafał, nie wiem jak mam Ci odpowiedzieć, po prostu rozrzedzam warszawianką by było ok. Jak wspominałem poszły ciemniejsze tonacje i płukanki punktowe. Kolejnym etapem będzie wymalowanie osprzętu po czym zacznę już kurzyć/błocić model Fotki nieco ciemnawe..ale tylko tyle światła słonecznego wpada do mojej norki modelarskiej(dalej zwaną pokojem). p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Rafałku, biedronkę robisz na błysku, czy na satynie, czy może w ogóle bez lakieru? Poza tym jak zawsze- inna liga pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Kładę bezpośrednio na akryl. Spory czas temu zarzuciłem sidolux na rzecz farbek satynowych oraz gloss(jeśli będziesz lakierował na końcu model, to nieważne jakich farb użyjesz na wstępie) Pozostaje problem kalek, ale mamy świetne płyny różnych firm. thx & p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Wspomniane narzędzia: Podsyfiłem pakę oraz ryflowania: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Już wiem! Będę zbierał motylki! Albo znaczki! Już tak całkowicie serio. PORAŻAJĄCY! Nie mogę wyjść z podziwu dla Twojej pracy i talentu. Jedyne czego żałuje to to że nie widać wspaniale pomalowanego silnika. Dlatego moja proźba jest taka: rozważ umieszczenie na pace jakiegoś Maybacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Coś pięknego! Z jakiego zestawu te narzędzia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Łooo! Narzędzia są rewelacyjne. Dołączam się do pytania Rudiego. Cóż to za zestaw? Chyba Aber albo Eduard robiły kiedyś fototrawione, ale skąd skrzyneczki? Świetne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Ładne to, oj , ładne. Narzędzia - jak wisienka na torcie. Fajnie widzieć cię nadal w wysokiej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 REWELACJA!!!a co to za siateczka opcjonalnie na daszku jest i gdzie ją można dostać?Szacuynek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Wychodzi cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam. Dzięki. Narzędzia były w formie blaszek, dołączone do zestawu. Skrzynki są elementem zestawu podstawowego, modelu. Wyładowałem pakę po swojemu, pojazd dowozi materiały budowlane: dechy szyby ....cdn. Silnik będzie prawdopodobnie odkryty. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 genialny pomysl z tymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 A co oni z tego będą robić?? I nie uważasz, że tak przewożone okna raczej by nie dojechały w całości?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Przypuśćmy, że mimo iż była wojna to jeździł po spokojnych okolicach ;) Pięknie Rafał, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Genialny, ładny - jestem na TAK genialny pomysl z tymi oknami A co oni z tego będą robić?? Z tych szyb to oni chyba będą budować..... ... szybowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 E tam, popylał środkiem frontu ,zaliczał wszystkie koleiny i leje. Nikt wtedy nie wiedział...że CA dziondzi <:F Z desek to będą komórki - fon,sms,mail etc. Szyby, żeby szybki był...a im więcej szyb, tym szybszy 0_o p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Aaaaa to z tymi szybami, tak jak z czerwonym u Orków ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Gościu, jaki masz patent na malowanie elementów drewnianych? Konkretnie chodzi mi o skrzynki narzędziowe i trzonek młotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Hej. Chciałbym to jakoś skomplikować, by powstały procesy, etapy... Niestety, Akahoshi, mam przed nosem kilka odcieni farbek akrylowych i po prostu maluję tym, na który mam ochotę(oczywiście piszę o tonach od beżu po ciemny brąz)..koniec, nic więcej. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam. Wymalowałem kilka szczegółów. Drzwi, kanapy(św. żarówki skutecznie zabiło cieniowanie:( ), kierownicę, puchę z lakierobejcą - można śmiało także zaadaptowac jako takową ze smarem - ciemno w środku i błyszczy:p Wiaderko ze szmatką. Trzeba po woli zacząć myśleć o czymś pod wóz. Ok: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 puchę z lakierobejcą - można śmiało także zaadaptowac jako takową ze smarem - ciemno w środku i błyszczy:p Oj lakierobejcy to wtedy jeszcze nie znali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 ten model to czasem nie jest w skali 1:1 mistrzostwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi