sokol Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Benedyktyńska cierpliwość Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Benedyktyńska cierpliwość Albo nadmiar wolnego czasu ;). Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jutro zamaskuje wszystkie ciemne łaty (zamaskowanie łat jednego kolory do tej pory zajmowało mi 6-8 godzin) i może pomaluję wszystko finalną zielenią. Tak czy tak najdalej pojutrze będzie można zobaczyć efekt finalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Tak czy tak najdalej pojutrze będzie można zobaczyć efekt finalny. Będę czekał z niecierpliwością... Ciekaw jestem efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Pięknie póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Pamietam jak Reggy maskowal swojego Szweda w zygzaki i juz mnie wtedy oczy bolaly, poki co nie ogarniam wiec bardzo chetnie zobacze efekt koncowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 W Szwedzie jeszcze było łatwiej bo tam nie było równoległości tylko różne rąby i deltoidy (wiem bo u mnie taki czeka na budowę), tu jest gorzej trzeba pilnować równoległości bo są same kwadraty i prostokąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Dobrze Ci idzie. Czekam na koniec, no i mam nadzieję że skończysz go do 24 kwietnia. Przy okazji: Źródło-Zapomniane, zdjęcie znalezione dawno temu w Internecie Chyba masz w magazynku Pzh 2000. Może się skusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Wow! Co to za Pzh? Akurat mam ten model na magazynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie mam pojęcia, znalazłem kiedyś to zdjęcie w necie. O ile się nie mylę to w opisie było powiedziane że to jakieś prototypowe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Może się skusisz? A kysz!! Na razie mam dość pikseli, wrócę do jednobarwnych malowań. Już zamaskowałem ciemną zieleń, uffff... Teraz finalny kolor: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Bach, bach doszedł kolorek bazowy i można było zerwać maskowanie (tam gdzie została taśma to z rozmysłem bo będę jeszcze domalowywał brakujące kawałki): Jestem zadowolony,, tu i ówdzie trzeba będzie poprawić i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Na szybko tylko bo nie mam czasu: gratuluję! Wyszło super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Stroju - jesteś wielki, gratulacje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Robi wrażenie. Coś niesamowitego. Pogratulować cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 wow, perfekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 wow, perfekcja Mistrzostwo w opanowaniu kwadratowego pędzelka. Jesteś Wielki Wojtku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć Miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Swoją drogą to myślałem, że technika do przodu idzie, a tu pixelki widać. Coś tu jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarret Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Eh, nie mogłem przejść obojętnie!!! Niektórzy to mają ten...no TALENT?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Zaje... fajne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Jak tak patrze na te wasze "dzieła" to odechciewa mi się dalej zgłębiać tajniki modelarstwa A za ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Pogratulować - pikseloza wyszła bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Wyszło ci bo Ci pożyczyłem powodzenia hahaaa A tak na serio fazowo to wygląda dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Fajnie że wam się podoba, dzięki za wsparcie duchowe ;). Dziś poprawiłem troszkę malowanie i poprzyklejałem drobiazgi, zrobiłem lepsze jaśniejsze zdjęcia: Jeszcze trochę niedoróbek zostało ale coś tam sie poprawi albo washem zasłoni. c.d.n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi