sianko Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam! I mnie udało się dobrnąć z tym modelem do końca zabawy konkursowej. Chciałbym podziękować wszystkim odwiedzającym mój wątek warsztatowy za życzliwe słowo, Marwawowi za pozytywne poganianie i koledze ZIO_BY_NAIT za wsparcie dokumentacyjne. Sam model całkiem nieźle się sklejało, a problemy (jak zwykle) pojawiły się podczas przyklejania górnego płata. Po wykonaniu naciągów ,uznałem, że jakoś to wszystko koślawo wygląda, urwałem górny płat i na nowo rozpocząłem ten etap budowy, w związku z czym prace się mocno opóźniły. Model ma kilka błędów merytorycznych oraz “rzemieślniczych” ( czysto modelarskich), których już raczej nie poprawię (mam dość). Nie jestem też przekonany do koloru powierzchni jaki dobrałem. Może w przyszłości dorobię jakąś podstawkę, oraz boczne pokrywy silnika (których nie zdążyłem wykonać). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 gdy patrze na twoje prace zawsze powstaje mi jedno pytanie czy to oby na pewno 72 ?? Ponownie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Ale piękny jest model ten. Zachwyciłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 No ładne cacko...fiu fiu fiu Szczególnie silnik i szprychowane koła robią bardzo dobre wrażenie (I to w 72!). Duży jak Morze Śródziemne plusior należy Ci się również za ślady eksploatacji. Wspaniałe, małe dzieło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 No Stary, właśnie miałem Ci napisać, że masz mi nie cukrzyc na temat Fokkera tylko się streszczać z Rumplerkiem, ale mnie ubiegłeś Napisze tylko, że mnie poziom wykonania modelu zupełnie nie dziwi, po prostu znać Rękę Mistrza Gratuluje i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Gratuluję wspaniałego modelu! Naciągi są niesamowite - naprawdę trudno uwierzyć, że to 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Panowie bardzo dziękuję i Wesołych Świąt życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Kolego sianko! Jak zwykle świetny model! Naciągi i ślady eksploatacji na najwyższym poziomie Szacun Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Zdjęcia też nie odstają poziomem od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi