piterblade Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 gdzie kupic lancuchy do kotwic w skali1 :350, dzieki z gory za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 gdzie kupic lancuchy do kotwic w skali1 :350, dzieki z gory za informacje Pytanie raczej jest do okrętowców, oni bardziej oriętują się co i gdzie można kupić do pływadeł Temat przenoszę do odpowiedniego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 9 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 9 Kwietnia 2010 gdzie kupic lancuchy do kotwic w skali1 :350, dzieki z gory za informacje http://www.larsenal.com/GB/index.php Black links chain 250 - 254. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 RB-Model ma w swojej ofercie łańcuchy i jest krajowy:) http://rbmodel.pl/index.php?action=products&group=086 Musisz tylko znać wielkość oczek. Ja tutaj kupiłem łańcuchy do swojego Bismarcka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 RB-Model ma w swojej ofercie łańcuchy i jest krajowy:)http://rbmodel.pl/index.php?action=products&group=086 Musisz tylko znać wielkość oczek. Ja tutaj kupiłem łańcuchy do swojego Bismarcka. Pozdro A ktoś wie, który rozmiar do okrętów japońskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja poprostu zmierzyłem ogniwo które było odlane przez producenta i dopasowałem do tego łańcuszek. Najprostrze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja poprostu zmierzyłem ogniwo które było odlane przez producenta i dopasowałem do tego łańcuszek. Najprostrze rozwiązanie....ale obarczone największym błędem W wielu miejscach, a z pewnością w kwestii łańcuchów nie można tak łatwo wierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 RB-Model ma w swojej ofercie łańcuchy Odkopuję temat: Może teraz ktoś wie, jaki rozmiar łańcucha do okrętów japońskich? Jakoś nie mogę precyzyjnie zmierzyć domowym sposobem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 daro, podpinam się pod temat, bo potrzebuję rozmiar do "Musashi"... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 YAMATO lepiej chyba sie nie da G6 to stoper (używany do zabezpieczania kotwicy w czasie rejsu by kabestan nie był obciążony cały czas ) G7 to początek łańcucha kotwicy z szeklem mocującym kotwicę Wymiary podane w milimetrach, musicie tylko podzielić przez odpowiednią skale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 O ja pierdziele.... Huston mamy problem.... RB Model odpada.... brak wymiarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Ja do skali 1:400 używam fototrawek z White Ensign.... . I działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 BALROG dzięki za info !! Wiesz gdzie coś takiego znaleźć ? Bo inaczej, to podobnie jak daro zostanę przy "tradycyjnym przeczesaniu skrzyneczki z biżuterią" (i od razu odpowiadam: nie, nie mojej rzecz jasna ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Wallace Niestety do okrętów japońskich mogę tylko służyć dokumentacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 BALROG, tak czy inaczej dzięki. Jak nie znajdę to przetrzebię szkatułkę z biżuterią i coś dobiorę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 YAMATOlepiej chyba sie nie da G6 to stoper (używany do zabezpieczania kotwicy w czasie rejsu by kabestan nie był obciążony cały czas ) G7 to początek łańcucha kotwicy z szeklem mocującym kotwicę Wymiary podane w milimetrach, musicie tylko podzielić przez odpowiednią skale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Przepraszam coś mi się portpało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi