kondzio10 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Czesc jestem tu nowy, zabieram sie wlaśnie za model mana f2000 i licze na ze bedziecie mi pomagac. Jest to moj 3 model 1:24 wczesniej byly takie mniejsze 15modeli za 23zl. W manie chcce zrobic okablowanie, a oto postep: Poszpachlowalem dach nie za duzo szpachli?? bumper sorki za jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Nie wiem czy uda Ci się ten dach ładnie wyprofilować tak jak powinien być. Szpachli jest o wiele za dużo. No ale powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Witaj Poszpachlowalem dach nie za duzo szpachli?? Zdecydowanie za dużo według mnie. W manie chcce zrobic okablowanie Czekam na resztę Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam kolegę .Szpachli troszkę dużo,zzekam na aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Maly aktual, ciezko bylo z ta szpachlą: musze biurko domyc bo woda pozostawiala biale slady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Życzę powodzenia i miłego sklejania. A tak w ogóle to jaki planujesz kolor na mańka ? Pozdrawiam Actros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 chcialem zrobic tak jak jest opakowaniu bo kalka jest identyczna a jak wy radzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja zrobiłbym go klasycznie, w jednym kolorze, bez grafik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 A jakie kolory sugerujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 LKW AUGUSTIN było by ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) dzieki kolego, naprawde mi sie podoba takie malowanie nawet mam taki niebieski i zolty bym kupil Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Można jeszcze raz i po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Można jeszcze raz i po polsku? Nie rozumiesz? Kondziowi się podoba kolega. Ma też taki niebieski strój i żółty by jeszcze kupił. Mniej więcej tak to zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Noo mniej wiecej a wy co sadzicie o takim malowaniu LKW Augustin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 No jak co sądzimy. Fajne jest. Za tłumaczenie 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja maluje sprayami motip i mam pytanie przed podkladem trzeba jeszcze cos robic papierem sciernym przejechac albo zmiekczaczem do plastiku, bo pomalowalem juz kilka modeli i kilka razy farba mi odprysla, za grube warstwy dalem czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Najpierw przeleć sobie całą kabine papierkiem wodnym o gradacji 1500 lub drobniejszym ,w celu zmatowienia powierzchni . Po pracy z papierkiem odtłuść kabinę- ciepła woda + płyn do mycia naczyń . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Aktual poszlifowalem laczenia poszpachlowalem rame Chcialbym zrobic okablowanie tylko nie wiem jak pomoze mi ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Poszukaj na necie na pewno będzie,albo poszukaj kogoś kto ma takiego MAN-a w skali 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 szukalem i nic nie znalazlem moglby mi ktos poprostu schemat narysowac?? Nie wiem co do czego i zapomnialem o tylnej osi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie jest to schemat od MANa, ale powinien cię nakierować co i jak: polecam też tego linka: http://elefantes.fotosik.pl/albumy/548235.html pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Serdeczne dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Maly aktual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Primo: popraw zdjęcia Primo po drugie: Kto jest producentem modelu? Osiągalny gdzieś jeszcze? Primo po trzecie: Gdybyś był zainteresowany dysponuję czymś takim: MAN F2000 19.414 Primo po czwarte: Chcesz zrobić pełne okablowanie? To powodzenia. Tylko musisz zatrudnić ekipę wykwalifikowanych mechaników-elektryków. Jakbyś miał jakieś pytania wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Primo po drugie: Kto jest producentem modelu? Osiągalny gdzieś jeszcze? Nie żebym się czepiał, ale każdy, kto interesuje się ciężarówkami w 1:24 wie, że Italerka wypuściła reedycję - było to wielokrotnie omawiane na Modelwork, model jest w każdym sklepie: MAN Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi