peter Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Cześć, Mam zamiar skleić ten model. Wygrałem to w czasie lubelskich spotkań modelarskich stąd taki nietypowy dla mnie okres Model będzie relaksacyjny, planuje zrobić scenkę z pojazdem w kłopotach terenowych. Malowanie amerykańskie bo niemieckiego nie chce a francuskiego nie lubię, innych nie przewidziano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Powodzenia Będą blaszki? A może żywiczny silniczek? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Oczywiście że będą, jak tylko producenci zaczna rozdawać je za darmo BTW Czy ma ktoś do odstąpienia figurkę amerykańca z 44' w 1:35 ? Bo chętnie przygarne:) Tylko zależy mi na spokojnej pozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Będę kibicował w tym wątku, bo sam nie długo zabiorę się za tego stwora, tyle że dokupię jeszcze blaszki do niego jaka figurka Ciebie interesuje?jakaś konkretna jednostka? bo może coś poszukam. peterMógłbym prosić o inboxa i zdjęcie schematów malowań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Ironkamil zadna konkretne, aby pasowała do pojazdu który ugrzązł w terenie, może palić fajke, może sikać, może oglądać nieokreślone coś przed sobą... Z in-boxem może być kłopot bo wyciąłem części, schematy zrobię i tu umieszcze skan, nie wiem kiedy bo mogę wylądować na kilka dni w szpitalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 .... nie wiem kiedy bo mogę wylądować na kilka dni w szpitalu... Trzymaj się i wracaj szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Mnie właśnie dzisiaj kot zrzuciła takiego z pułki... peterMógłbym prosić o inboxa i zdjęcie schematów malowań? Co prawda peter nie jestem, ale wiem, gdzie takiego in-box'a można znaleźć: http://www.mojehobby.pl/zvezda-3581-m3-armored-scout-car-with-canvas-p-1-115052.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Trzymaj się i wracaj szybko. Fałszywy alarm Jeśli przez 2 tygodnie nie będzie mój stan się pogarszać to luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 No tak... Była wódka, konserwy, dziwki bez przerwy, teraz trzeba zastopować... A tak na poważnie - cokolwiek tam Ci jest, dbaj o siebie, chopie I chwal się modelami, bo to co pokazałeś z Bradleyem (czemu nie na forum?) jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 No tak... Była wódka, konserwy, dziwki bez przerwy Na to mój organizm jest przygotowany, tym razem to skręcenie nogi podczas uprawiania sportu (tak wiem, sport jest niezdrowy, lepiej wypi piwo...) (czemu nie na forum?) Bo limit odsłon warsztatowych u mnie to 3 do 4 i już ten limit przekroczyłem w bradleyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 może oglądać nieokreślone coś przed sobą... No to lepszej figurki od tej chyba nie znajdziesz ;) : http://www.martola.com.pl/pl468/produkty28855/us_mechanic Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Teraz tylko znalezc bezpanskie 54 zeta Jakoś mało osó chce oddawać tłumnie swoje figurki, chyba nei jestem lubianym userem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 E tam, przyoszczędziłeś na modelu, to możesz się szarpnąć i wyłuskać te 40 złociszy, już nie marudź Jakoś mało osó chce oddawać tłumnie swoje figurki, chyba nei jestem lubianym userem Po raz drugi - e tam Po prostu wszyscy tylko niemiaszków mają na składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 1. Te 40 złociszy poszło na te rzeczy z postu kubisza 2. Mam taka nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 1. Te 40 złociszy poszło na te rzeczy z postu kubisza 40 to jedynie wystarczy na dobrą wódeczkę. Trzymam kciuki za model, bo sam lubię amerykańskie kołowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 1. Te 40 złociszy poszło na te rzeczy z postu kubisza A nie za młody jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 1. Te 40 złociszy poszło na te rzeczy z postu kubisza A nie za młody jesteś? Czasami mam wrażenie że już za stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Panowie, ciach bajera, każdy dobrze wie, że używki to wróg funduszy, nie tylko tych modelarskich Peter, jedziesz z warsztatem, a o figurę zdążysz się pomartwić - nie wiem, czy teraz po drodze są w Twojej okolicy jakieś zawody, ale jak nie, to pod koniec czerwca wpadniesz do Kielc to nakupisz i figur i czego Ci tylko potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Czy ktoś może pokazać jak idzie kabel od anteny ? za ChRL nie mogę znaleźć zdjęcia ani rysunku zadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Ja siedze w krk to nie mam przy sobie gazet, ale kiedys w 'militariach' był o M3'ce artykuł, to moze ktos bedzie miał pod ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carl118 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Link do wersji pdf czasopisma "Militaria XX wieku", dostępnej na rapidzie. Spory artykuł na temat m3 scout car, mam nadzieję że się przyda. http://rapidshare.com/files/148071527/Militaria_XX_020.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 O tym własnie pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzięki, okazało sie że mam ten numer. :] BTW Nie ma nikt elementu numer 73 O ? http://www.mojehobby.pl/show_file.php?src=%2Fzdjecia%2F2%2F8%2F3%2F1486_2_zve3519_2.jpg Bo mi się zapodział a bez niego ani rusz... Tak to bym miał juz w lakierni model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 to może byś pokazał stan obecny? bo slinka cieknie a zdjęć brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 peter, a jak jest ze sklejalnością tego modelu w wydaniu Zwiezdy? Dołączam się do Andrzeja - wrzuć jakieś zdjęcia, bo kusi mnie ten model. Mam ciąg na kołowce po "Katiuszy" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi