sir.michal Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Nie jest źle ale jak wstawisz lepsze zdjęcia to będzie można więcej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Oglądam warsztat od początku i powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem Wygląda to bardzo ciekawie Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to może trochę się rozpędziłeś z tymi obiciami. Ale to tylko moja taka subiektywna opinia Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 2 Października 2010 Autor Share Napisano 2 Października 2010 Kilka zbliżeń. Sam teraz widzę, że wygląda to, no cóż, nie za bardzo akuratnie . Poszalała banda jarheadów z młotkami Ale nie od razu Rzym zbudowano. Zobaczymy jak się sprawa będzie miała po olejach i pigmentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Obic moze i duzo, ale bardzo fajnie wyszły , popracuj jedynie nad ich umieszczeniem, bo np. wewnetrzne strony błotników sa nie ruszone a tam najbardziej ise metal obija:) Na drzwiach obicie Troszke mi nie pasuje, ta maska w lesnym kamo, odstaje troche od reszty, ale jest ok, czekam na dalsze postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Zdecydowanie za dużo obić, to nie jest 40to letnia ciężarówka z kamieniołomów. Amerykańskie kanistry chyba są z tworzywa nie z metalu dlatego obicia tam są nietrafione (chyba) Fajnie wyszedł wash Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 25 Października 2010 Autor Share Napisano 25 Października 2010 Witam serdecznie. Po dłuższej przerwie zabrałem się za Wielką Stopę. Wykretowany i pomalowany jeszcze raz (mam nadzieję, że ostatni ). Wash tym razem robiony z umbry. Napiszcie co sądzicie. Aha. Na zderzaku zamontowany dyszel holowniczy (jeszcze nie ukończony) i plamki z washa na prawej stronie już usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Podoba mi się, nawet bardzo, chociaż chętnie zobaczyłbym zdjęcia w jakimś naturalnym świetle. Skąd wziąłeś sztywny hol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 26 Października 2010 Autor Share Napisano 26 Października 2010 Sztywny hol pochodzi z Abramsa dragona nr 3535 tyle, że musiałem go odrobinę skrócić. Co do zdjęć za dnia to postaram się coś wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 Prace nad wielką stopą dobiegają końca. Pozostało mi tylko kilka szczegółów. Oto zdjęcia zrobione w dziennym świetle. I przymiarka ładunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Podoba mi się i to bardzo. Ale kilka uwag jeśli można: - nie zapomnij "przywiązać" holu, - jakiś taki ciemny pigment na kołach, albo to tyko wina zdjęć, - trochę monotonny ładunek. Jak widzisz te uwagi to takie czepianie się Jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 Koła jeszcze będą pigmentowane przed umieszczeniem na podstawce, hol oczywiście też zostanie przypięty. A ładunek jeszcze ulegnie zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiwiesiek Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 gratuluję modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Wysoko postawiłeś mi poprzeczkę Trzeba będzie się starać ze swoją wielką stopą Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 18 Lutego 2011 Autor Share Napisano 18 Lutego 2011 Wysoko postawiłeś mi poprzeczkę Cool Trzeba będzie się starać ze swoją wielką stopą Eee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 A skoro już tu zajrzałeś, to może pokażesz jak przebiegają prace? Ciekawym niezmiernie rezultatu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 21 Lutego 2012 Autor Share Napisano 21 Lutego 2012 Foty zaniebawem, muszę tylko schron dokończyć malować i umocować go odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi