sir.michal Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Nie jest źle ale jak wstawisz lepsze zdjęcia to będzie można więcej powiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Oglądam warsztat od początku i powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem Wygląda to bardzo ciekawie Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to może trochę się rozpędziłeś z tymi obiciami. Ale to tylko moja taka subiektywna opinia Pozdrawiam Konrad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_t Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 Kilka zbliżeń. Sam teraz widzę, że wygląda to, no cóż, nie za bardzo akuratnie . Poszalała banda jarheadów z młotkami Ale nie od razu Rzym zbudowano. Zobaczymy jak się sprawa będzie miała po olejach i pigmentach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Obic moze i duzo, ale bardzo fajnie wyszły , popracuj jedynie nad ich umieszczeniem, bo np. wewnetrzne strony błotników sa nie ruszone a tam najbardziej ise metal obija:) Na drzwiach obicie Troszke mi nie pasuje, ta maska w lesnym kamo, odstaje troche od reszty, ale jest ok, czekam na dalsze postepy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexxer_monster_machine Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Zdecydowanie za dużo obić, to nie jest 40to letnia ciężarówka z kamieniołomów. Amerykańskie kanistry chyba są z tworzywa nie z metalu dlatego obicia tam są nietrafione (chyba) Fajnie wyszedł wash Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_t Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Witam serdecznie. Po dłuższej przerwie zabrałem się za Wielką Stopę. Wykretowany i pomalowany jeszcze raz (mam nadzieję, że ostatni ). Wash tym razem robiony z umbry. Napiszcie co sądzicie. Aha. Na zderzaku zamontowany dyszel holowniczy (jeszcze nie ukończony) i plamki z washa na prawej stronie już usunięte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Podoba mi się, nawet bardzo, chociaż chętnie zobaczyłbym zdjęcia w jakimś naturalnym świetle. Skąd wziąłeś sztywny hol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_t Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 Sztywny hol pochodzi z Abramsa dragona nr 3535 tyle, że musiałem go odrobinę skrócić. Co do zdjęć za dnia to postaram się coś wykombinować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_t Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Prace nad wielką stopą dobiegają końca. Pozostało mi tylko kilka szczegółów. Oto zdjęcia zrobione w dziennym świetle. I przymiarka ładunku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Podoba mi się i to bardzo. Ale kilka uwag jeśli można: - nie zapomnij "przywiązać" holu, - jakiś taki ciemny pigment na kołach, albo to tyko wina zdjęć, - trochę monotonny ładunek. Jak widzisz te uwagi to takie czepianie się Jest dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_t Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Koła jeszcze będą pigmentowane przed umieszczeniem na podstawce, hol oczywiście też zostanie przypięty. A ładunek jeszcze ulegnie zmianie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzikiwiesiek Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 gratuluję modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexxer_monster_machine Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Wysoko postawiłeś mi poprzeczkę Trzeba będzie się starać ze swoją wielką stopą Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_t Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Wysoko postawiłeś mi poprzeczkę Cool Trzeba będzie się starać ze swoją wielką stopą Eee tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 A skoro już tu zajrzałeś, to może pokażesz jak przebiegają prace? Ciekawym niezmiernie rezultatu końcowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_t Posted February 21, 2012 Author Share Posted February 21, 2012 Foty zaniebawem, muszę tylko schron dokończyć malować i umocować go odpowiednio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts