K.Barcz Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Skala 1/48 Model Academy Jeszce trochę się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Jeśli dobrze pamiętam, kto był tak nazywany i miał tego czarnego tulipana na nosie messera, to jest to powojenny Sabre Ericha Hartmanna? wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Jak widać istnieją różnice w pisowni przez jedno lub da "B" Takie pomysły rodzą mi się po długim szperaniu w prasie i sieci. Chyba warto podejmować takie wyzwania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Dość ciekawa konstrukcja i ładnie położony metalizer. Mógłbyś jeszcze trochę dopracować traktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Na cym polegało to co przypominajace dysze odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Na cym polegało to co przypominajace dysze odkurzacza Prawdopodobnie chodziło o odmrażanie pasa startowego na lotnisku albo całego lotniska, ale nie jestem pewien. Niech autor się wypowie. Model jak dla mnie jest super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Model ładny choć pierwszy raz w życiu widze takie dziwactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 No przód jest od Sabre F-86, a dalej co to jest za konstrukcja? całkiem prawdopodobne że służy to odmrażaniu pasa ,wykonanie samego modelu jest na dosyc wysokim poziomie, nieżle , duży plus za podjecie wyzwania, autor! opowiedz nam więcej co to tak naprawde jest?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Ładnie wykonany, super metalizer, choć jako tzw maszyna robocza powinien być jakoś styrany... zwłaszcza ta dysza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 A mi się bardzo podoba. Nigdy jeszcze takiego modelu nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Świetny model, z tego co pokazałeś, widać, że warto podejmować takie wyzwania. Gratuluję Ten samolot był oczywiście protoplastą wszystkich maszyn pionowego startu Pozdrawiam Jarek Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Ładnie żeś tu Krzysiu zaszalał z tą ruą wylotową. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi