Mark666 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Wreszcie skonczona. Zdjęcia może nie najlepsze ale są Wanna pójdzie pod Mana , a to VOLVO stare jak świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Łał. Super wanna a ten piasek i przetarcia lakieru poprostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Witaj, profesjonalna robota, baaardzo mi się podoba Okablowanie robi piorunujące wrażenie, korzystałeś ze schematów? Wielkie gratulacje, za kawał porządnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Super zwłaszcza zawieszenie z tym okablowaniem robi wrażenie. Fajnie że wyeksploatowałeś wnętrze wanny, nie wygląda to zbyt realnie, ale jest. Widać półokrągłe ruchy ręki nakładającej srebrną przecierkę. Przy tak wytartym wnętrzu warto też zrobić trochę obić na tyle wanny, no i przykurzyć zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Pierwszorzędna robota - gratuluję wykonania ale jednak trochę brakuje pozostałych śladów eksploatacji o których pisał kilega copycat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja bym jednak z resztek piasku zrezygnował, chyba że dorobiłbyś podstawkę i kupę piachu za łódką. Po wyładunku na pace nic nie zostaje, chyba że przy klapie i w narożnikach. Poza tym każdy szofer spłukuje pakę po każdym wyładunku, bo nie wiadomo, gdzie i po co go wyślą następnym kursem. Ale poza tym, bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Bardzo fajna ta wanna Warstwa pozostałości piasku na pace wydaje się być zbyt gruba, ale mimo to i tak fajnie się to prezentuje "super: Postaraj się jeszcze przykurzyć ramę (chociażby pastelami) w piaskowy kolor i będzie cacy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Diesel fan-- nie korzystałem z żadnych schematów, bo nic nie znalazłem w necie. Po prostu któregoś dnia wszedłem do kanału pod mój trolejbus, trochę skorzystałem z tamtego układu a reszta poszła już na domysł. copycat Bodzio --- rama jest trochę przykurzona , ale zdjęcie jakoś tego nie pokazało Marcin M.-- Zapewne masz rację. Nie jeżdżę takim sprzętem, więc nie mogę o tym wiedzieć. Ale jak budowali pod moim oknem stację paliw to takie zestawy przywoziły piach, czasem mokry i takie pozostałości się trafiały tornado -- miło słyszeć takie słowa od Mistrza Wszystkim kolegom dziękuję za tak przychylne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Super naczepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Ładna ta wanna.Kawał porządnej roboty.To okablowanie robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 A może Mark666 zaprezentujesz nam swoje modele, bo coś się chyba nie chcesz pochwalić nimi, a jest co pokazać. Myślę tak bo nieraz rzucisz jakąś fote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 A może Mark666 zaprezentujesz nam swoje modele, bo coś się chyba nie chcesz pochwalić nimi, a jest co pokazać. Myślę tak bo nieraz rzucisz jakąś fote. Widzieliście je dawno,dawno temu, ale jeśli chcesz obejrzeć to są pod tym linkiem http://salamander.fotosik.pl/albumy/167713-38.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Wielkie dzięki. Ja akurat nie kojaże, ale jest tego sporo więc może kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi