TransTech Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 SCANIA 143m 470 Wrecker Kabina była malowana na czerwono po robieniu zdjęć.Za późno wpadłem na pomysł malowania kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Bez sensu ta "galeria"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 17 Kwietnia 2010 To chyba miało być w warsztacie, ale kliknął tam gdzie nie powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Jestem początkujący w modelowaniu zaraz na pisze do admina albo moda by przeniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 17 Kwietnia 2010 estem początkujący w modelowaniu Ok. Tylko rób zdjęcia w oświetlonym pomieszczeniu. Będą one o wlele lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 SCANIA 99% Później pokaże fotkę z do końca zakończoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Fotki dosyć słabe , głównie zwraca uwagę trawnik, nie rób nic na chybcika, dokończ wszystko co trzeba, załatw jednolite tło, zrób zdjęcia i tak będzie lepiej, niż robota na łapu - capu. Scanii nie malowałeś? Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Koniec to ta czerwona bestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Jak dla mnie zbyt bajkowe kolory, a ten podnośnik, czy jak go zwał, z tymi linkami to wygląda jakby został wyjęty z jakiejś zabawki Przód jest dobry, chociaż tego nie widać na tych słabych zdjęciach, więc się muszę sporo domyślać. Tył nie za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 SCANIA 164L 580 To już mój 3 model więc proszę się nie śmiać. Obiecuje że kolejne będą coraz lepsze, ale wy pewnie jestescie starsi a co taki młody jeszcze umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Mam wrażenie, że jak nie będziesz robił oddzielnych tematów na każdy model to to nie będzie miało ładu, ani składu. ale wy pewnie jestescie starsi a co taki młody jeszcze umiem... Ile masz lat, że tak mówisz ? Starszy nie znaczy, że co dopiero nie zaczął się w to bawić Oczywiście im wcześniej zaczniesz tym lepszy będziesz później Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi