peter Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 No to wypad wszyscy, ja ze Skinn3rem robimy se projekt Irak + Afganistan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2010 ja ze Skinn3rem robimy se projekt Irak + Afganistan Konkretny człowiek To możeby tak ankietę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Hej! Czekajcie! Ja też chcę! Podpisuję się pod tym obiema rękami Irak + Afganistan i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2010 No to mamy 3 za i 0 przeciw jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 0... totalne 0 kompromisu i chęci dogadania się Dla tego wywieszam białą flagę i nie truje o tym Afganistanie, mam za małą siłę przebicia a szkoda:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Jestem jak najbardziej za Irakiem + Afganistan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Projekt Irak+Afganistan może się trochę "gryźć" z projektem HUMVEE (w końcu najpopularniejszy pojazd z OIF i OEF to właśnie Humvee), ale z drugiej strony - czemu nie? Przecież nie jest najważniejsze, gdzie są założone warsztat/galeria. A pojazdy z tego teatru działań bardzo chętnie pooglądam (może nawet wyskoczę tu "za miedzę" i sam jakiegoś Gun Trucka zmajstruję ). Gdyby taki projekt miał wystartować, fajnie byłoby żeby Trumpeter i Hobby Boss wypuściły zapowiadane modele - opancerzony M1078, M1083, MTVR, Land Rovery itp. Gdyby miała być ankieta - macie mój głos na Irak+Afganistan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2010 No to na razie 5 głosów za, tylko nie wiem jak z tą ankietą będzie bo jakoś administracja nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Wszystkie chętne osoby na ten projekt zgłaszać swoją chęć w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Ja też jestem za projektem Irak+Afganistan . Może przed tą ankietą warto zdecydować jaki będzie brany czas historyczny dla tych państw w tym projekcie. Bo w przypadku Afganistanu można zacząć od podbojów króla Persji Dariusza I Wielkiego i Aleksandra Macedońskiego aż po czasy współczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Trzeba było przeczytać cały temat. Chodzi o czasy współczesne - ODS, OIF, OIF II, OEF, i Afganistan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Ja bym się może przyłączył z jakimś śmigłowcem. Ale proponowałbym ograniczyć okres historyczny np. od 2001r. Pustynne Tarcze, Burze i Lisy bym sobie odpuścił w tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 viewtopic.php?t=20556 - zapraszam do głosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Popieram przedmówców, ograniczenie tylko do OIF OEF, bez żadnej Gruzji wcześniejszej Desert Storm i Desert Shield (były to operacje obronne i "wyzwoleńcze") Restore Hope to akcja humanitarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Ok, no to odrzucamy ODS. Gruzja nie była brana pod uwagę. Pozostają tylko OIF, OEF i Afganistan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 OEF i Afganistan Afganistan w sensie interwencji ZSRR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Oj kurde posrały mi się oznaczenia OIF - od 2003r. Irak OEF - od 2001r. Afganistan To obejmuje projekt, wybaczcie moje zamotanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi