guzik1202 Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam Zakupiłem dzisiaj model firmy revell L.1049 G super Constellation Jest to mój 1 model po 20 latach proszę o pomoc co i jak z nim zrobic Pozdrawiam W pudelku: tak ma wygladc po zrobieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Powitac Farby już zakupiłem aerograf tez wiec trzeba będzie się zabrac do pracy Przyznaam się ze nigdy aerografem nie malowałem wiec może jakies konstruktywne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 proszę o pomoc co i jak z nim zrobic Skleić i pomalować. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam To ze skleic i pomalowac to ja wiem jak powiedziealem nigdy nie malowałem aerografem i zmaskowaniem u mnie kiepsko po tylu latach mecze teraz łosia na przypomnienie materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Potrenuj na jakimś złomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja bym na twoim miejscu tylko uważał z tym usyfieniem na skrzydłach. Na tym rysunku jest ono dość spore, a na zdjęciach z epoki już nie tak bardzo. Zobacz np.: Niby jest trochę brudna górna część skrzydła, ale boki gondol już nie. inne zdjęcia: a tu mamy spracowaną maszynę, i nie widać ubrudzeń: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam Dzieki za fotki postaram się zrobic jak najlepiej mi wyjdzie Dopiero pomalowałem podkładem kabine w srodku i będę się Bral za reszte powoli nad pomalowaniem pomysle potem albo po prostu cale skrzydla pomaluje w jeden kolor to jest model testowy poza łosiem którego tez robie dla ćwiczeń ogólno rozwojowych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Guzik - bardzo Cię proszę, używaj czasem znaków interpunkcyjnych, bo od czytania Twoich postów oczy bolą. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam Moge takowich znakow robic ale jakos mi sie nie chce to nie matura nie gniewaj sie ale powiem tak mam znaki gdzies jak Cie to boli to nie moja wina wybacz kolego ja sie bez tego obede i bede sobie smacznie zyl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Guzik, daj spokój z tym chamstwem forumowym, ludzie zaczęli ci pomagać, więc daj na luz , a wręcz wsteczny.... używanie znaków to szacunek dla czytelnika i oznaka kultury, to co piszesz zniechęca ludzi... na zachętę stosowania znaków interpunkcyjnych i ogólnie zasad języka polskiego ładny artykuł, jak monstrum skleić : http://modelingmadness.com/reviews/civil/airlines/stewcon.htm No i sprawdź foty na www.airliners.net -jest tam masa fotek tej wersji ... ale powiem tak mam znaki gdzies jak Cie to boli to nie moja wina wybacz kolego ja sie bez tego obede i bede sobie smacznie zyl SmilePozdrawiam To jest po prostu żenada. Weź chwilę pomyśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Witam Powiem tak ja sobie mogę odpuścić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Dziekuje za fotki kolego Może dziś poskładam kabinę jak na razie jadę polatac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 proszę o pomoc co i jak z nim zrobic ale powiem tak mam znaki gdzies To wyobraź sobie, że my też możemy ciebie mieć gdzieś bo nas tym obrażasz. jak Cie to boli to nie nasza wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Ładna maszyna na warsztacie do zbudowania możesz skorzystać z pomocy innych jak będziesz tę pomoc szanował inaczej nic nie będzie po prostu guzik z pętelką dostaniesz używanie znaków interpunkcyjnych wiele poprawia czytanie i zrozumienie tekstu bo inaczej to tylko taki słowotok że aż oczy bolą i odechciewa się dotrwać do końca tekstu zwyczajnie przerywa się czytanie i zamyka stronę skoro już coś zmajstrowałeś przy modelu to możesz też pokazać na fotkach i opisać co i jak zrobione dlaczego tak a nie inaczej postąpiłeś skąd to wynika itp itd. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 noprzecieżwidaćwyraźnieżetak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Może coś takiego zrbisz viewtopic.php?t=17482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Chciałem tylko pokazać do czego może prowadzić brak odpowiednich znaków interpunkcyjnych. Trudno się takie wypowiedzi czyta i często trudno je zrozumieć. Sam nie jestem aniołkiem ale staram się by czytający nie musieli się zbytnio wysilać My tu gadu gadu a wyników prac nie widać Z zaciekawieniem czekam na fotki z postępów prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi