elefantes Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Trzeci z moich Teciaków i odnosze wrażenie najsłabszy Model, jak przystało na Zvezdę bardzo wymagający, szczególnie ogniwka gąsienic - dosłownie wszystkie do poprawy. Dodałem do zestawu załogantów i nakombinowałem trochę z tą belką z tyłu, bowiem wg instrukcji nie jesteśmy w stanie jej zamontować. Model nie ma żadnych innych dodatków, ani wnętrza, co tłumaczy brak fotek w czasie prac. Do kolekcji zakupiłem już T-64 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Ładna maszyna, tyle ze Zvezdy wyciągnąć to też sztuka! Nie wspomnę o błocie bo jeśli go nie zrobiłeś to pewnie znaczy że go nie chcesz Czekam na T-64! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Świeżo po konserwacji? Błyszczy się jak na paradę w Moskwie merytorycznie się nie wypowiem bo to nie mój "okres" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 piękne wykonanie możesz napisać coś więcej jak malowałeś te czarne fartuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 Najsłabszy model wolne żarty, to aż się boję pomyśleć jak poprzednie wyglądały. Jak dla mnie wyciągnełeś bardzo ładny model ze Zwiezdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 Piękny, bardzo mi się podoba, z tej firmy tyle wyciągnąć to sztuka sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Piękny! Podoba mi się. Kolejny fajny model w twoim wykonaniu. Malowany pędzlem jak zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 witam ! model bardzo pikny jak malowałeś gąsienice ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 W zupełności zgadzam się z kolegami - wykonałeś kawał dobrej roboty, model bardzo mi się podoba i jest jakąś odmianą od tych wszystkich poobijanych i zabłoconych pojazdów, które można oglądać na forach Tym modelem pokazałeś również, że tzw. "czysty" model też może być atrakcyjny wizualnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Model czysty, a zarazem ze śladami zużycia. Naprawdę Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negev Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Za każdym razem kiedy oglądam tą galerię, przychodzą mi do głowy tylko dwa słowa: Jest świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi