93mati Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Taki doświadczalny powstał Miał być mocno poobijany i zakurzony. Więc nie piszcie jaki brzydki i w ogóle jest, sam dobrze o tym wiem Zdjęcia trochę przekłamują jego właściwy kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Bardzo ładnie! Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 To chyba najlepszy Twój model Może niektóre odpryski w ciut dziwnych miejscach... Ale wreszcie poszalałeś z kurzem, syfem, zaciekami A co z Centurionem? Przegapiłem gdzieś galerię, czy po ZKM nie ruszyłeś go jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Bardzo ładny. bardzo mi się podoba. jak dla mnie 6/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Maja 2010 Autor Share Napisano 12 Maja 2010 Uhhh... dzięki za pochwały. Może niektóre odpryski w ciut dziwnych miejscach... Wciąż nad tym pracuję. Na Centurionie nie będzie tak strasznych obić. Przyznacie, że na kołach najlepiej to wygląda? Ale wreszcie poszalałeś z kurzem, syfem, zaciekami Kilka ton pigmentu poszło... A co z Centurionem? Przegapiłem gdzieś galerię, czy po ZKM nie ruszyłeś go jeszcze? Ruszyłem i to nie raz. Jest już po biedronce i niedługo pokażę efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Mi też się podoba. Obicia trochę chaotyczne ale nic to. Szkoda tylko, że zabrudziłeś go całego od góry do dołu, bo wieża mogłaby być czystsza, z wyraźniejszymi kolorami kamuflażu. W ogóle zazdroszczę tym, którzy ten model skończyli. Tak naprawdę to ten zestaw jest merytorycznie słabiuteńki. Np. siatki takie płaskie być nie powinny, spawy się kłaniają itp. A masz może jakieś zdjęcia tego egzemplarza lub wozów w podobnym malowaniu ? Smaczny modelik ! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 bardzo ładnie....tylko zdjęcia za jazne jak na mój desen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 Kolejny piękny model, acz pod gusty te obicia mi nie przypadły, troszkę takie zbyt drobne? No ale to nie zmienia fakty że wyszedł ładnie. Oby tak dalej i jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 Mam pytanie, na dolnych gąsienicach, tak prawie środku, pod czwartym kołem od przodu, jest taka przerwa chyba... z jednej i drugiej strony...czy tak ma być? Wygląda jak by gąsienice się rozlazły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 No no jest co podziwiać. Pięknie zwerniksowany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 13 Maja 2010 Autor Share Napisano 13 Maja 2010 Dziękuję. Wiem o nieszczęsnych obiciach. A masz może jakieś zdjęcia tego egzemplarza lub wozów w podobnym malowaniu ? Nie. Malowałem według dołączonego schematu. na dolnych gąsienicach, tak prawie środku, pod czwartym kołem od przodu, jest taka przerwa chyba... Gąski były za krótkie. Jakbym je naciągnął to bym urwał ... koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi