Truckerek93 Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Ja i tak nie kapuje. to czemu jeśli sprzedają merca to dali foto volvo nie mogli dac merca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 BO moze nie mają fot merca ? , albo im sie nei chciało zrobic takiego albo nie miał kto ? co wam to przeszkadza ? oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 TO jest jakiś błąd, bo ten sklep ma od razu całą ofertę modeli na nastęny rok, ale jest napisane, że dostęny dopiero od konkretnego miesiąca i tak to FH będzie dopiero od Października więc mają czas na zmiane nazwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Na ebay'u jest już w sprzedaży: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Torni a masz, może zdjęcia wyprasek La Fire. Jak masz, to wstawił byś pod tematem co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 fajny mam ochote na niego , kto wie po ile w Polse bedzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Pewnie kolo 120 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 A wie ktoś, jaka jest długość modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 A wie ktoś, jaka jest długość modelu. A będzie z jakieś 35-40 cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Aha dziękis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 kolejny model zrypany wcześniej miał on wygladać tak: a tym czasem italerka połączyła dwa zestawy ciagnik z zestawu no 3826 i wreckera. ehh szkoda bo ładnie sie zapowiadało. PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 kolejny model zrypany wcześniej miał on wygladać tak: a tym czasem italerka połączyła dwa zestawy ciagnik z zestawu no 3826 i wreckera. ehh szkoda bo ładnie sie zapowiadało. PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Kozi na moj gust, to przyglądając się tej fotce, to mi wygląda na Peterbilda, a nie na Western Stara i ta zabudowa to jest z dzwigiem Amerykańskim, i ma podpory hydrauliczne, a ten model co wyszedł to ma euro zabudowę dzwigu, Italerce się coś pokielbasilo z tymi rysunkami . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 kolejny model zrypany wcześniej miał on wygladać tak: a tym czasem italerka połączyła dwa zestawy ciagnik z zestawu no 3826 i wreckera. ehh szkoda bo ładnie sie zapowiadało. PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Kozi na moj gust, to przyglądając się tej fotce, to mi wygląda na Peterbilda, a nie na Western Stara i ta zabudowa to jest z dzwigiem Amerykańskim, i ma podpory hydrauliczne, a ten model co wyszedł to ma euro zabudowę dzwigu, Italerce się coś pokielbasilo z tymi rysunkami . tak masz racje ale moja wypowiedz tyczyła sie tego rysunku: Zaznaczylem kolorami co pochodzi z jakiego zestawu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergie Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Niestety modele pożarnicze wypuszczane na rynek są raczej wariacją na temat niż modelami redukcyjnymi. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star200 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 A w zaprzyjaźnionym sklepie czeka na mnie iveco eurotech, a na półce leży opel strażacki:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fojer1 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Mówisz i masz znalezione kiedyś w necie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Mówisz i masz znalezione kiedyś w necie no fajno ale to nie jest to:). W produkcie italerowskim mamy WSa plus jaks lipna zabudowa. A na twoim zdjęciu petka z inną zabudową. Wiec nie ma podobieństwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted August 19, 2007 Author Share Posted August 19, 2007 Petek fojera chyba jest odpowiedzią na tego z rysunku. Co do wrekerów z italeri to innej zabudowy chyba nie ma co się spodziewać, zrobili jedną i pchają ją do wszystkich marek pojazdów zarówno euro jak i ami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fojer1 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Petek fojera chyba jest odpowiedzią na tego z rysunku.Co do wrekerów z italeri to innej zabudowy chyba nie ma co się spodziewać, zrobili jedną i pchają ją do wszystkich marek pojazdów zarówno euro jak i ami Tornado dokładnie tak jak mówisz jak zobaczyłem pierwszy raz ten rysunek to zacząłem szukać oryginału na podstawie, którego jak myślałem zrobią wreszcie porządny model jednak pomyliłem się i znowu zrobili kaszane z zabudową, więc trzeba by było zabudowę zrobić samemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 zabudowe można by chyba wykorzystac od modelu peterbilt wrecker ( serek go robi).. Jak sądzicie?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 kozi dostań teraz ten model w cenie poniżej 300 zł to jesteś guru. Zresztą przy takiej cenie, żeby wziąść samą zabudowę to chyba się nie opłaca. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 e nie mówie zeby kupowac ten model ze wzgledu na holownik. Jak ktoś ma zlom o taki to moze wykorzystać ,o to mi chodziło:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 ah no chyba że tak Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Italerka zawsze robi własne propozycje modeli , ściągając a tego WS'a kabinę a z Ford'a zabudowę.Mi jedno słowo, które rzuca się na język to "....LENISTWO..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts