Falarek Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 "Super" ta Scania , ciekawe ile jeszcze wyjdzie Scanii R ze zmienionymi kalkami, mogli przynajmniej dać jej niski dach ze spojlerem tak jak w Scanii 4 "Dragon" , taka zmiana by ich nic nie kosztowała bo przecież maja do tego formy i model zyskał by jakąś większa atrakcyjność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 A ja się zastanawiam czy te zestawy, o których piszecie, reedycje, dotrą do polski przez polskiego importera, czy pozostanie ebay. Wcześniej były reedycje, które nie dotarły do polski (scania 4 z niskim dachem, stary daf). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Oby jednak dotarły ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Taaa.... A ten Man z naczepą Norbert'a to XXL czy malutka kabinka XL bodajże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Na PKMC koledzy pokazali nowości Italeri, to pomyślałem, aby i tu pokazać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Też je ostatnio widziałem ciekawy jestem co teraz wyjdzie z tych nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 No ładnie się zapowiada xiekawe co z tego wyjdzie mam nadzieję że będzie te volvo i wywrotka to bym sobie taki zestawik zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 3 modele z tego są juz w sprzedaży. a gdzie 2 częśc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 eKrystian A wiesz może gdzie jest dostepny cały ten folder ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk9312 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 eKrystian A wiesz może gdzie jest dostepny cały ten folder ?? Domyślam się, że nie, szukałem w googlach i nic nie znalazłem, a ogółem to to zdjęcie za pewne pochodzi z wettringer'a (niemieckie forum o modelarstwie), które ktoś zaprezentował na PKMC ;) Niestety na wettringerze, znajduje się to zdjęcie i drugie takie: Źródło: http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?threadid=17648&hilight=italeri+2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 3 modele z tego są juz w sprzedaży. a gdzie 2 częśc ??? Chodzi Ci o te 3 scanie z dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Diesel fan Oraz peta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Ale ta żółta scania jest też ciekawa. Nie będę miał problemu ze znalezieniem kabiny, do kolejnego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Ale ta żółta scania jest też ciekawa. Nie będę miał problemu ze znalezieniem kabiny, do kolejnego projektu. Pod warunkiem że ją wydają Ale powiem że przydała by się taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 ccrriiss, to jest reedycja więc chyba nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 ccrriiss, to jest reedycja więc chyba nie problem No tak ale wszyscy wiemy jak to bywa z tymi wydaniami Italerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Teraz tak patrząc na tą reedycje Scanii Highline zastanawiam się dla czego jeszcze nie wydali eRki z taką kabiną ? Na pewno znaleźli by się jacyś klienci na taką Scanie Jedynie co przyciąga moją uwagę z tych modeli to Volvo F12 P.S. I ciekawe czy w tej ''wannie'' znajdą się felgi nowszego typu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Bodzio to nie jest Scania w wersji Highline. Highline to średnia kabina. Pozatym kabina Highline weszła do produkcji dopiero w R-kach, a tamta kabina to jest ta niska (nie wiem jak ona się nazywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 (edytowane) CR19 jeżeli chodzi o tą żółta scanie. A TopLine jeżeli chodzi o tą 3 z reedycji... Edytowane 10 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Bodzio Chyba w snach te felgi zmienią ja bym na to nie liczył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 lubo89 Truckerek93 Aha Dzięki za info A co do tych felg to tak tylko dumam ... Mi to lotto co Italka zrobi z tą naczepą Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenworth Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 lubo89 Truckerek93 Aha Dzięki za info A co do tych felg to tak tylko dumam ... Mi to lotto co Italka zrobi z tą naczepą Pozdrawiam. Tobie to lotto, a wiele osób czeka na tę wannę. Kiedy ona jest planowana ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Źle się wyraziłem ... Lotto mi to czy zrobią te felgi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk9312 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Tobie to lotto, a wiele osób czeka na tę wannę. Kiedy ona jest planowana ??? Przecież przy każdym zdjęciu jest napisana proponowana cena i data planowanego wydania, która w przypadku tej naczepy jest przewidziana na 06/2009, czyli czerwiec tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 To ty chyba nie znasz Italerki i ich opuźnień A ja mam pytanie nie z tej mańki. Czy ta kabina CR19 będzie pasowała do R`ki ??? Bo się tak zastanawiałem Chyba nie powinno byc zadnych problemów z spasowaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi