Falarek Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Tej wanny jeszcze nie ma bo wszędzie tylko fotki z broszury Italeri a nie pudełka jak to jest w przypadku Volvo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?postid=191827#post191827 IN-BOX Volva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Piękny i kultowy model... Nie wiadomo kiedy będzie u nas dostępny? już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Volvo powinno być niedługo, na niemieckim eBay już można kupić ten model. AUKCJA Model będzie super pasował do naczepy Car Transporter z Revella. (przynajmniej wg. mnie) Nowości Fujimi na Lipiec KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 To świetnie - dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Nie wiadomo kiedy będzie u nas dostępny? Drim dostaje towar z Italerki około 26-tego każdego miesiąca. Obstawiam, że za tydzień model powinien być już dostępny w polskich sklepach (no, chyba, że w dostawie z Italerki nie przyjdzie). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 No to było by fajnie, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Właśnie dostałem informację od Drim, że Volvo jest już dostępny w Polsce. Można już zamawiać bezpośrednio w Drim'ie lub poczekać 1-2 dni, aż pojawi się w sklepach internetowych. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 No to fajno fajno bardzo dziękujemy za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 No to git ,że eFka w naszym pięknym kraju jest Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenworth Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 (edytowane) A wanny nie ma. I nie wiadomo czy będzie w lipcu. Być może trzeba będzie poczekać do września (mam nadzieję, że nie dłużej) Edytowane 23 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 mam nadzieję, że nie dłużęj "Za rok ,może dwa" ... lalalala Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 "Za rok ,może dwa" ... lalalala Ty lepiej tak nie mów, bo jeszcze będziesz miał kogoś na sumieniu... Niektórzy tak się do tej wanny zapalili, że jak Italerka znów nie dotrzyma obietnicy, skłonni są popełnić zbiorowe samobójstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 A ja jestem ciekawy co z tymi dodatkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 skłonni są popełnić zbiorowe samobójstwo. Psychopaci. Ja już szukam kasę na to "FolFo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Niektórzy skłonni są popełnić zbiorowe samobójstwo. Aż tacy desperaci ? W takim razie cofam moją wypowiedź Coś czuje że gdzieś za 2-3 miesiące wanna będzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Przydała by się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Przed chwilą byłem w sklepie i właściciel powiedział że może w lipcu będzie miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenworth Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Przed chwilą byłem w sklepie i właściciel powiedział że może w lipcu będzie miał... Chodzi o wannę, tak ?? Volvo widziałem dzisiaj w jednym ze sklepów w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Na Allegro też już można dostać Volvo http://allegro.pl/item673103839_italeri_0752_volvo_f12_globetrotter_1_24.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 No i elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Ale dość drogo, poczekamy z 2 tygodnie i ceny drastycznie spadną, dzięki konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Kenworth - chodzi o Volvo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Ale dość drogo, poczekamy z 2 tygodnie i ceny drastycznie spadną, dzięki konkurencji. Ja bym nie liczył na drastyczny spadek cen - powinniśmy się przyzwyczaić do cen nowych modeli Italeri (z nowych dostaw) w okolicy 110 - 130zł. To efekt wysokiego kursu Euro. Konkurencja, konkurencją, ale nikt nie będzie handlował poniżej granicy opłacalności. Pozdrowienia. PS Od dwóch dni Volvo jest na stronie DRIM'u: http://www.drim.pl/Dzial/dzial-pojazdycywilne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 A pozatym 120 zł jak w tym przypadku i jak na dzień dzisiejszy jest dość dobrą ceną, bo teraz modele chodzą tak po 130-133, nie wszędzie ale w większości sklepów, więc ja bym się przygotował że to Volvo też zdrożeje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi