tornado Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 (edytowane) Nowości Italeri na ten rok: i wznowienia: Edytowane 4 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr@iler Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 A wie ktoś kiedy będą wydawane poszczególne modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lutego 2007 Autor Share Napisano 4 Lutego 2007 A wie ktoś kiedy będą wydawane poszczególne modele? Na szarym pasku na dole pod obrazkiem jest napisana cena i data wydania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 niby data jest obok ceny napisana ale podejżewam że mogą mieć chwile poślizgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr@iler Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 A wie ktoś kiedy będą wydawane poszczególne modele? Na szarym pasku na dole pod obrazkiem jest napisana cena i data wydania. No tak nie zauważyłem. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lutego 2007 Autor Share Napisano 4 Lutego 2007 Revel też wypuszcza coś dla strażaków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Ooooo Stralis i wanna. Aż z niedowierzeniem na to patrze. Ale Scania w wersji pomocy drogowej miała wyjść już w końcówce zeszłego roku a tu ani widu ani słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Wanna wymiata kuczee....:D Ale DAF 105 XF!! Nareszcie coś na czasie kurna.... Będzie co kleić, ale dopiero w nowym roku szkolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Ja najbardziej uhahany jestem na tee dwa strażackie i na wreckera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 ooo Iveco stralis, w wojskowym malowaniua jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Lutego 2007 Autor Share Napisano 5 Lutego 2007 Ciekawe tylko czy Stralis i wanna ukażą sie w tym roku Scania Wrecker miała ukazać się w zeszłym roku, a teraz jest zapowiedziana na luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Nie no powalili mnie tymi truckami ... już dziś zaczynam zbierać kase na nowości ) Mam nadzieje, że szybko do nas dotrą pomimo tego co tam wypisują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 dzieki za przekazanie informacji tornado napewno kupię 3845 dumper trailer i 3844 iveco stralis ale czeba jeszcze poczekać na tą wanne i iveco bo moze wyjsc pod koniec roku no nie !!!!!!! pozdrawiam wojtek t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 tornado co sądzisz o zestawie jak bym zrobił z revella peterbilda alasken hauler i tank trailer bo mnie to się bardzo podoba a jak ty to widzisz napiszesz mi jakoś w wypowiedzi w jednym zdaniu. A mam jeszcze pytanko mógłbyś mi podesłać fotke jak zrobisz peterbilda alasken + tank trailer ten zestaw doczepić i wysłać mi fotke zależy mi na tym bo chce ten zestaw zrobic. A niewiem jak by to wyglądało. jak możesz fotke to prosze cię dzięki z góry pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 tez bardzo podoba mi mi sie patelnia (wanna) ładnie by wygladała z mercedesem sk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 tornado a wiesz jaka jest długosc tej scani 143r bo jestem bardzo ciekaw odpisz jak mozesz pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Lutego 2007 Autor Share Napisano 9 Lutego 2007 tornado a wiesz jaka jest długosc tej scani 143r bo jestem bardzo ciekaw odpisz jak mozesz pozdrowionka. Niestety danymi technicznymi nie dysponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr@iler Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 No Scania już jest na stronie producenta LINK: http://www.italeri.com/product.aspx?item=3838S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 A niewiecie czegoś o tej naczepie wywrotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Wywrotka pewnie wyjdzie dopiero na początku 2008 roku znając dobry humor Italerki :/ I tyle wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Lutego 2007 Autor Share Napisano 11 Lutego 2007 Fotki gotowych modeli z targów w Norymberdze, a więc te raczaej powinne ukazać się w sprzedaży i mam nadzeję że o czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Sam miałem pomysł, żeby zrobić black actrossa razem z naczepą. Ale przejdźmy do błędów: -Emblemat brzydko pomalowany -Szczelina między kabiną, a spojlerami.... ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 no tornado wiesz już mam te dane tej scani długosc 24cm jest na stronie www.italeri.com pozdrowionka!!! a ty kupisz andrzej dumper trailer !!!!! bo ja napewno pozdrowionka a ty mozesz załatwić jakies zdjęcia tej naczepy dumper trailer i wystawić na tej stronie byłoby fajnie Wojtek bardzo proszę Cię abyś edytował posty, a nie pisał jeden pod drugim w krótkim odstępie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Wojtek, nie pisz jeden post pod drugim, bo to nie ma sensu. Jeżeli chcesz coś dopisać to jest taka funkcja jak edycja posta (zmień/usuń post) i w razie, czego z tego korzystaj. I pisz raczej sensowne posty, a nie takie, w których nie wiadomo zbytnio, o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 tak to jest jak sie dziecko dorwie do czegos... za przeproszeniem.. Moze bys był łaskaw choc pisac grzecznie z duzej litery pewne wyrazy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi