tornado Napisano 25 Lipca 2009 Autor Share Napisano 25 Lipca 2009 Firma EMHAR wypuściła na rynek dwie fajne ciężarówki Recenzja Bedford'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 niedawno były w sklepie Mojehobby ale poszły szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Miejmy nadzieje że pojawią się kolejne klasyki od tego producenta . I trzeba przyznać że cena dość przystępna Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 ten czerwony byl na allegro ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 No widac, że ciekawe modele a szczególnie ta wywroteczka ;) Ciekawe jak się prezentuje na żywo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Można się chyba powoli szykować na "wanienkę" - Moduni zmieniło datę wydania z "nieznanej" na "10.2009". Dodatkowo pokazali już kalkomanię, która ma być w tym modelu: KLIK Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Łał No zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 No mam nadzieje , że tym razem się wkońcu pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenworth Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Można się chyba powoli szykować na "wanienkę" - Moduni zmieniło datę wydania z "nieznanej" na "10.2009". Dodatkowo pokazali już kalkomanię, która ma być w tym modelu:KLIK Pozdrowienia Skoro pokazali już kalkomanię, to chyba można uznać to za wiarygodne, że po wakacjach się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomunieczek Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 byłem dzisiaj w sklepie modelarskim i w katalogu italeri zauważyłem renault magnum z przyczepą poprosiłem pana żeby zamówił mi ten model powiedział żebym w poniedziałek zadzwonił bo w poniedziałek jedzie po dostawę czy ta renówka może już być ? na zdjęciu był znaczek new ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Jak my o tym nie wiemy, to wątpię w to bardzo . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Jak my o tym nie wiemy, to wątpię w to bardzo . Pozdrawiam A nasze forum to nie skarbnica wiedzy zawsze możemy dowiedzieć się troszkę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomunieczek Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 to mnie pocieszyłeś ;D jak nie będzie magnumki to iveco kupie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Zaraz zaraz o jaką magnumke wam chodzi? Czyżbym o czymś nie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Truckerek93 może i nie, ale większość newsów na nasze forum trafia bardzo szybko, nie sądzisz ?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 No to racja. Ale nie od razu. Nie będę się sprzeczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Zaraz zaraz o jaką magnumke wam chodzi? O tą : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Ja też nie mam zamiaru . A tak poza tym to na innych forach też się nie spotkałem z wiadomością, że jakaś Magnumka z naczepą wchodzi do Polski . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 A ja jednak słyszałem na naszym o takim Magnum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 O bardzo fajny statek. Trzeba już powoli kaske zbierać na to i wanienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Trzeba już powoli kaske zbierać na to i wanienke Pożyjemy zobaczymy ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Oj, ja też słyszałem o takim Magnum na tym forum, ale napisałem że nie słyszałem że już jest w Polsce dostępna.. Na zagranicznych forach też jej jeszcze nikt nie sklejał.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 No bo znamy życie i będzie trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomunieczek Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 szkoda trzeba poczekać bo kasa już jest na jakiejś zagranicznej stronie znalazłem informacje że ta magnumka ma być dopiero w październiku ,a na razie kupię iveco albo F-12 na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Są tacy, co obserwują sklepy zagraniczne, bo polski DRIM dostaje modele raz w miesiącu (końcem miesiąca). Dla nie wtajemniczonych - DRIM to jedyny oficjalny dystrybutor Italeri w Polsce. Jeśli jakis model trafia na rynek, to dużo szybciej niż w Polsce, jest w takich sklepach, jak: Modelltrucksandparts oraz Moduni. Magnumki jeszcze nie ma. W październiku ma być wanna, więc nie liczyłbym specjalnie na magnumkę w tym samym miesiącu. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi