Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Ja i tak nie kapuje. to czemu jeśli sprzedają merca to dali foto volvo nie mogli dac merca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 BO moze nie mają fot merca ? , albo im sie nei chciało zrobic takiego albo nie miał kto ? co wam to przeszkadza ? oO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 TO jest jakiś błąd, bo ten sklep ma od razu całą ofertę modeli na nastęny rok, ale jest napisane, że dostęny dopiero od konkretnego miesiąca i tak to FH będzie dopiero od Października więc mają czas na zmiane nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Na ebay'u jest już w sprzedaży: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Torni a masz, może zdjęcia wyprasek La Fire. Jak masz, to wstawił byś pod tematem co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 fajny mam ochote na niego , kto wie po ile w Polse bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Pewnie kolo 120 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 A wie ktoś, jaka jest długość modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 A wie ktoś, jaka jest długość modelu. A będzie z jakieś 35-40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Aha dziękis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 kolejny model zrypany wcześniej miał on wygladać tak: a tym czasem italerka połączyła dwa zestawy ciagnik z zestawu no 3826 i wreckera. ehh szkoda bo ładnie sie zapowiadało. PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 kolejny model zrypany wcześniej miał on wygladać tak: a tym czasem italerka połączyła dwa zestawy ciagnik z zestawu no 3826 i wreckera. ehh szkoda bo ładnie sie zapowiadało. PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Kozi na moj gust, to przyglądając się tej fotce, to mi wygląda na Peterbilda, a nie na Western Stara i ta zabudowa to jest z dzwigiem Amerykańskim, i ma podpory hydrauliczne, a ten model co wyszedł to ma euro zabudowę dzwigu, Italerce się coś pokielbasilo z tymi rysunkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 kolejny model zrypany wcześniej miał on wygladać tak: a tym czasem italerka połączyła dwa zestawy ciagnik z zestawu no 3826 i wreckera. ehh szkoda bo ładnie sie zapowiadało. PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Kozi na moj gust, to przyglądając się tej fotce, to mi wygląda na Peterbilda, a nie na Western Stara i ta zabudowa to jest z dzwigiem Amerykańskim, i ma podpory hydrauliczne, a ten model co wyszedł to ma euro zabudowę dzwigu, Italerce się coś pokielbasilo z tymi rysunkami . tak masz racje ale moja wypowiedz tyczyła sie tego rysunku: Zaznaczylem kolorami co pochodzi z jakiego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Niestety modele pożarnicze wypuszczane na rynek są raczej wariacją na temat niż modelami redukcyjnymi. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 A w zaprzyjaźnionym sklepie czeka na mnie iveco eurotech, a na półce leży opel strażacki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Mówisz i masz znalezione kiedyś w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 PS Widział ktos taki pojazd w skali 1:1?, bo ja nie choć przeszukałem internet. Mówisz i masz znalezione kiedyś w necie no fajno ale to nie jest to:). W produkcie italerowskim mamy WSa plus jaks lipna zabudowa. A na twoim zdjęciu petka z inną zabudową. Wiec nie ma podobieństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Petek fojera chyba jest odpowiedzią na tego z rysunku. Co do wrekerów z italeri to innej zabudowy chyba nie ma co się spodziewać, zrobili jedną i pchają ją do wszystkich marek pojazdów zarówno euro jak i ami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Petek fojera chyba jest odpowiedzią na tego z rysunku.Co do wrekerów z italeri to innej zabudowy chyba nie ma co się spodziewać, zrobili jedną i pchają ją do wszystkich marek pojazdów zarówno euro jak i ami Tornado dokładnie tak jak mówisz jak zobaczyłem pierwszy raz ten rysunek to zacząłem szukać oryginału na podstawie, którego jak myślałem zrobią wreszcie porządny model jednak pomyliłem się i znowu zrobili kaszane z zabudową, więc trzeba by było zabudowę zrobić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 zabudowe można by chyba wykorzystac od modelu peterbilt wrecker ( serek go robi).. Jak sądzicie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 kozi dostań teraz ten model w cenie poniżej 300 zł to jesteś guru. Zresztą przy takiej cenie, żeby wziąść samą zabudowę to chyba się nie opłaca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 e nie mówie zeby kupowac ten model ze wzgledu na holownik. Jak ktoś ma zlom o taki to moze wykorzystać ,o to mi chodziło:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 ah no chyba że tak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Italerka zawsze robi własne propozycje modeli , ściągając a tego WS'a kabinę a z Ford'a zabudowę.Mi jedno słowo, które rzuca się na język to "....LENISTWO..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi