BVM Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 W pomocy do pracy w modelu http://www.otvaga2004.narod.ru/xlopotov_2/bmpt_01.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 Linka znam-ale dziękuje. Bez tego walkaround'a, w ogóle bym się nie zabierał za ten pojazd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Tak obecnie wygląda przednia płyta: A tak wszystkie koła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Zaślepiłeś otwór na wieżę, masz ją zamiar zrobić nieruchomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Ta płyta jest zamontowana na "obrotnicy" wieży którą dostałem od Ciebie-tak więc będzie ruchoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Skromnie dodam http://btvt.narod.ru/5/bmpt/bmpt.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Też znam ale dzięki. Miło wiedzieć, że ktoś tu zagląda, mimo slimaczego tempa prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 Witam po Świętach. Choć było ciężko (ach, te suto zastawione stoły...) to jednak szczęśliwie przeżyłem, i coś podłubałem przy tym z hollywood'zka brzmiąco projekciku. Kadłub to straszna dłubanina jest, i już na tym, początkowym etapie budowy nie ustrzegłem się kilku błędów (głównie wymiarowych). Mimo to, pojazd zaczyna już nabierać swoich charakterystycznych i pociągających kształtów: W tym też miejscu, notabene w dniu swoich urodzin, chciałbym życzyć całej załodze, wszelkiej pomyślności w Nowym Roku, spełnienia wszystkich modelarskich ( i nie tylko marzeń ), oraz oczywiście, zabawy do białego rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 No to wszystkiego najlepszego! A projekcik jak się patrzy: ambitne modyfikacje, nietuzinkowy pojazd no i świetna robota jak na razie. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Sobie przerwę zrobiłeś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 No to wszystkiego najlepszego! Dzięki Sobie przerwę zrobiłeś :-) Tą, to mi uczelnia zafundowała. Teraz trochę wolnego będzie, to się nadgoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Końcem wolnego jest tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Pojazd nabiera kształtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 5 Marca 2011 Autor Share Napisano 5 Marca 2011 Nabierania kształtu ciąg dalszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 No, to ‘Terminator’ może już gryźć – powstały zaczątki uzbrojenia – rakiety 130mm 9M120 Ataka, oraz moduł gdzie będą zamontowane lufy 30mm działek 2A42, oraz km. A prace się ciągną ponieważ równocześnie pracuje nad takim czymś: 7 calowe działo Brooke'a, z pokładu CSS "Tennessee" (skala 1/35) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Super ,możesz dodać fotkę wieży na kadłubie . Działo pokładowe ,również interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Dobrze, że kontynuujesz temat, bo model równie ciekawy, co i sama konstrukcja, a może i bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Super ,możesz dodać fotkę wieży na kadłubie No niestety nie za bardzo, jestem juz 'na uczelni' Działo pokładowe ,również interesujące heh, ostatnio przeżywam właśnie fascynacje takimi 'maluchami' z okresu wojny secesyjnej i ichnimi pancernikami Dobrze, że kontynuujesz temat, bo model równie ciekawy, co i sama konstrukcja, a może i bardziej fajnie, że ktoś zagląda, przy takim dopingu ma sie lepszą motywację do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Szwabu tak sobie myślę, ty niedługo nie będziesz w ogóle kupować żadnych modeli tylko plastikowe płytki i jakieś profile, bo patrząc na to, co ci wychodzi to chyba nie ma konstrukcji, której byś z tych elementów nie dał rady zrobić. Robota miazga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 To prawda. Wezmę Szwabu do siebie, to mi T-72m4 podciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Szwabu tak sobie myślę, ty niedługo nie będziesz w ogóle kupować żadnych modeli tylko plastikowe płytki i jakieś profile, bo patrząc na to, co ci wychodzi to chyba nie ma konstrukcji, której byś z tych elementów nie dał rady zrobić. Robota miazga! Nie no spokojnie, jak juz kiedyś mowiłem są lepsi ode mnie, i to im nalezy chylic czoła. Ja sie po prostu bawie, choc przyznam ze scratch mnie bawi dość mocno. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2011 Nie mogłem się powstrzymać żeby nie zrobić przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 łała łiła piękna konwersja gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Wygląda jak z epoki Gwiezdnych Wojen ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi