Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skala: 1:72

Model bazowy - Revell (kadłub) + Dragon (maska i klapa) + koła i trochę śmieci CMK - reszta papier + różności

>>> WARSZTAT <<<

GALERIA

01-1.jpg

01th_01-2.jpg 02th_02-2.jpg 03th_03-2.jpg

02-1.jpg

04th_04-2.jpg 05th_05-2.jpg 06th_06-1.jpg

03-1.jpg

07th_07-1.jpg 08th_08-1.jpg 09th_09.jpg

04-1.jpg

10th_14.jpg 11th_12.jpg 12th_15.jpg

05-1.jpg

13th_17.jpg 14th_19.jpg 15th_16.jpg

Dzięki dla wytrwałych +

(mała uwaga dla uważnych - lusterko kierowcy poprawione w trakcie sesji foto)

Napisano

Genialny... coś nieprawdopodobnego! On ma więcej szczegółów niż niejeden 1:35. Jestem zdecydowanie na tak. 15/10.;)

Napisano (edytowane)

Boję się spytać, który to już w Twojej kolekcji W każdym razie piękna robota jak zawsze. Poziom detali zdumiewa. Tylko.... Większe zdjęcia prosimy!

Edit:

Mam nadzieję, że się nie pogniewasz - zrobiłem mały upgrade zdjęcia w PS. Dosłownie 3 minuty, żeby wyciągnąć detale. I jak? Wg mnie od razu zyskuje jeszcze bardziej. To co najważniejsze wychodzi na wierzch i pięknie widać Twoją pracę.

17.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Jak dla mnie, fatalnie... Z każdym modelem zamiast się poprawiać jest coraz gorzej. To nawet Italeri w 1:35 jest bardziej wierna oryginałowi i zdetalowana niż Twój model.

A tak poważnie, to kawał dobrej roboty Wygląda pięknie Już pewnie któryś raz z rzędu się powtarzam, ale jestem pełen podziwu dla wykonania w tej skali. Sam nie dałbym rady Bardzo fajna fotka we dwa karaluchy.

Zasługujesz na duże

P.S. To co, niedługo sanitarka

Napisano

Aż boję się szukać jakiejś niedokładności, pewnie i tak bym nie znalazł. Model powalający i unikalny

Napisano (edytowane)

Mam nadzieję, że się nie pogniewasz - zrobiłem mały upgrade zdjęcia w PS. Dosłownie 3 minuty, żeby wyciągnąć detale. I jak? Wg mnie od razu zyskuje jeszcze bardziej. To co najważniejsze wychodzi na wierzch

Dzięki piękne - W jakim....? ( dopisane no Panzer był szybszy z odpowiedzią - wymyśliłem idąc do łóżka ) - niestety robiłem fotki prawie po ciemku i tyle wyciągnąłem ACDSee (albo źle wyciągnąłem)

ps 9-ty

Edytowane przez Gość
Napisano

Mała poprawka ale nie taka piękna jak Panzera

06_resize.jpg

kilka "klików"

th_01-3.jpg th_02_resize.jpg th_0_resize.jpg

03_resize_resize.jpg

"klikalne duże"

th_06-2.jpg th_03_resize.jpg th_07-2.jpg

07_resize.jpg