BaldPuma Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Skala: 1:72 Model bazowy - Revell (kadłub) + Dragon (maska i klapa) + koła i trochę śmieci CMK - reszta papier + różności >>> WARSZTAT <<< GALERIA 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Dzięki dla wytrwałych + (mała uwaga dla uważnych - lusterko kierowcy poprawione w trakcie sesji foto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Genialny... coś nieprawdopodobnego! On ma więcej szczegółów niż niejeden 1:35. Jestem zdecydowanie na tak. 15/10.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Boję się spytać, który to już w Twojej kolekcji W każdym razie piękna robota jak zawsze. Poziom detali zdumiewa. Tylko.... Większe zdjęcia prosimy! Edit: Mam nadzieję, że się nie pogniewasz - zrobiłem mały upgrade zdjęcia w PS. Dosłownie 3 minuty, żeby wyciągnąć detale. I jak? Wg mnie od razu zyskuje jeszcze bardziej. To co najważniejsze wychodzi na wierzch i pięknie widać Twoją pracę. Edytowane 18 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 No Kolego, postarałeś się Wiedząc jak to jest "ogromny" model - szacun tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Jak dla mnie, fatalnie... Z każdym modelem zamiast się poprawiać jest coraz gorzej. To nawet Italeri w 1:35 jest bardziej wierna oryginałowi i zdetalowana niż Twój model. A tak poważnie, to kawał dobrej roboty Wygląda pięknie Już pewnie któryś raz z rzędu się powtarzam, ale jestem pełen podziwu dla wykonania w tej skali. Sam nie dałbym rady Bardzo fajna fotka we dwa karaluchy. Zasługujesz na duże P.S. To co, niedługo sanitarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Tak przy okazji (nie pamiętam czy pisałeś, a nie chce mi się szukać po warsztatach ) - jaką farbą malujesz te IDF-y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Piękny model Dużo włożonej pracy no i ta skala 1:72.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Aż boję się szukać jakiejś niedokładności, pewnie i tak bym nie znalazł. Model powalający i unikalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 18 Maja 2010 Autor Share Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Mam nadzieję, że się nie pogniewasz - zrobiłem mały upgrade zdjęcia w PS. Dosłownie 3 minuty, żeby wyciągnąć detale. I jak? Wg mnie od razu zyskuje jeszcze bardziej. To co najważniejsze wychodzi na wierzch Dzięki piękne - W jakim....? ( dopisane no Panzer był szybszy z odpowiedzią - wymyśliłem idąc do łóżka ) - niestety robiłem fotki prawie po ciemku i tyle wyciągnąłem ACDSee (albo źle wyciągnąłem) ps 9-ty Edytowane 19 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Photo Shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 Mała poprawka ale nie taka piękna jak Panzera kilka "klików" "klikalne duże" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi