sir.michal Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Się byczą , aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Peter, gdzie znalazłeś to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Na militaryphotos.net wypłynęło, w wątku o GROMie masz jeszcze kilka z Afganistanu. Tu masz jeszcze takie, granatniki wskazują na GROM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2011 Super zdjęcia Peter, te drugie zapewne z poligonu w Wędrzynie Masz może link do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Ja już mam ten link od Petera: http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?1519-GROM-%28Polish-SF-Unit%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 (edytowane) granatniki wskazują na GROM Umundurowanie i oporządzenie także EDIT: I broń osobista też Edytowane 2 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 granatniki wskazują na GROM Umundurowanie i oporządzenie także Chodziło mi o to że opcja gdzie te Humvee sa pożyczone na czas treningu od wojsk lądowych odpada, w koncu niczym na pierwszy rzut oka poza bronią się nie różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2011 Dzięki Pytanie tylko, czy GROM jako jednostka ma znaki taktyczne pojazdów? Białe na masce jakby co. Sam się w tym temacie akurat nie orientuję Wzięcie Humvee z BDSZ i zamienienie broni to nie problem, dlatego taka możliwość istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 A mnie bardziej interesuje ten na zdjęciu z Afganistanu. I to bardzo interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Mam w takiej 'mini książce' dla kandydatów do wojska zdjęcie podobnego z Afganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Mam w takiej 'mini książce' dla kandydatów do wojska zdjęcie podobnego z Afganu. A skanik da się załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Oki już skanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 No i nie można było tak od razu? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Edit: Przycięcie obrazu skopało jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Jeszcze raz dzięki Coraz ciekawiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 To też oddziały specjalne. Mysle ze w Afganistanie GROM i 1.PSK uzywaja tych samych pojazdow zaleznie od rotacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Witam! Przesyłam zdjęcia detali (w nadziei, że przydadzą wam się przy budowie HMMWV). Fotki wykonałem na MSPO w 2010 roku. Poniżej: maska: Prawa strona przedziału ładunkowego: Lewa strona przedziału ładunkowego: Podstawa pod radio: Tabliczki eksploatacyjne [prawa strona] (i wloty powietrza jak w Fiacie ) : Wewnętrzna strona tylnych prawych drzwi: Zewnętrzna strona w/w drzwi: Fotel kierowcy, gaśnica, etc. Półka pod radio (inny kąt): Chaotyczna fotka wnętrza: Detale "komina": Prawe przednie drzwi: Zderzak i rejestracja (sorry za jakość): Tylni prawy chlapacz i fragment zderzaka: Grill, rejestracja, światła i wyciągarka: Lewy profil: Przód: Mam nadzieję, że zdjęcia się podobają i będą przydatne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Mogłeś je wrzucić jako klikalne miniaturki - te są chyba za duże jak na forum. W każdym razie wielkie dzięki za te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 Wielkie dzięki za fotki! Na pewno będą pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Fajne fotki...Do czego służy ten zielony guzik pod kierownicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Włącznik świateł awaryjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Cieszę się, że fotki wam się podobają. Mam jeszcze dwa zdjęcia wewnętrznej strony obrotnicy pod kaem, jednak wątpię aby wniosły coś nowego dla starych "wyjadaczy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Mam jeszcze dwa zdjęcia wewnętrznej strony obrotnicy pod kaem No to na co czekasz? Wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Obrotnica pod kaem: To byłoby na tyle. Mam nadzieję, że zainteresowani połapią się w tych fotkach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi