Tomek Mroczkowski Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Witam w galerii mojego modelu czołgu T-62. Model fajny, bez fajerwerków, wg. mnie gąski to istne szaleństwo Jeśli są pytania to śmiało Bo nie mam ochoty się rozpisywać Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Ale się błyszczy, polerowałeś go ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Super. Świetnie go wykonałeś. możesz coś więcej napisać o tej firmie? jak się go składało itp? pytam, bo szykuję się na model tej firmy. Czołg naprawdę powala, nic tylko na defiladę go ps. świeci się bo deszcz padał albo jedzie na defiladę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzywa Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 ps. świeci się bo deszcz padał albo jedzie na defiladę Mam wrażenie, że raczej to drugie . Model świetny ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TankRed1070 Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Łooooo kakij paradnyj... ;) Pikny! Brakuje tylko placu czerwonego w tle.... Gratuluję wykonania i świetnego pomysłu na niestandardowy pojazd w zalewie "złomiarstwa" (bardzo efektownego z drugiej strony...). Czy planujesz większą kolekcję pojazdów paradnych czy też to ma być wyjątek? Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzikichomik Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Bardzo fajnie wygląda, taki, funkel nówka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 Na wstępie dziękuje za wszystkie komentarze Ale się błyszczy, polerowałeś go ?? Lakier sam się wypolerował coś więcej napisać o tej firmie? Raz miła, raz nie, T-62 wywodzi się z tej nowszej serii i składał się fajnie, żadnych wklęsłości. Trochę przesunięć i miejsc po wypychaczach. Czy planujesz większą kolekcję pojazdów paradnych czy też to ma być wyjątek? Prawdopodobne są BMP-3 jak Trampek wyda, BTR-80 Zvezdy i może T-55 Tamki ale najpierw muszę uzbierać na nią złotówki, dużo złotówek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amras Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 No przecież widać, ze na defiladę. Tylko takie miały te białe dodatki, a świeci się bo go wyropowali, żeby ładnie wyglądał. Model bardzo ładny, gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludlego.mil Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Ładniutki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 W zalewie błota na sprzęcie ta 62-czka wygląda super. Naprawdę bardzo mi się podoba a zważywszy, że osobiście nie za bardzo przepadam za błoceniem tym bardziej fajnie się go ogląda. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Dla mnie miejscami (może przez lakier) wydaje się zalany farbą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszekpoz Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Super maszyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Piękny defiladowy pojazd. Teraz tylko podstawka z tow. Breżniewem z boku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gulumik Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 fajna maszyna defiladowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts