Tomek Mroczkowski Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Witam w galerii mojego modelu czołgu T-62. Model fajny, bez fajerwerków, wg. mnie gąski to istne szaleństwo Jeśli są pytania to śmiało Bo nie mam ochoty się rozpisywać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Ale się błyszczy, polerowałeś go ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Super. Świetnie go wykonałeś. możesz coś więcej napisać o tej firmie? jak się go składało itp? pytam, bo szykuję się na model tej firmy. Czołg naprawdę powala, nic tylko na defiladę go ps. świeci się bo deszcz padał albo jedzie na defiladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzywa Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 ps. świeci się bo deszcz padał albo jedzie na defiladę Mam wrażenie, że raczej to drugie . Model świetny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Łooooo kakij paradnyj... ;) Pikny! Brakuje tylko placu czerwonego w tle.... Gratuluję wykonania i świetnego pomysłu na niestandardowy pojazd w zalewie "złomiarstwa" (bardzo efektownego z drugiej strony...). Czy planujesz większą kolekcję pojazdów paradnych czy też to ma być wyjątek? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Bardzo fajnie wygląda, taki, funkel nówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 Na wstępie dziękuje za wszystkie komentarze Ale się błyszczy, polerowałeś go ?? Lakier sam się wypolerował coś więcej napisać o tej firmie? Raz miła, raz nie, T-62 wywodzi się z tej nowszej serii i składał się fajnie, żadnych wklęsłości. Trochę przesunięć i miejsc po wypychaczach. Czy planujesz większą kolekcję pojazdów paradnych czy też to ma być wyjątek? Prawdopodobne są BMP-3 jak Trampek wyda, BTR-80 Zvezdy i może T-55 Tamki ale najpierw muszę uzbierać na nią złotówki, dużo złotówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 No przecież widać, ze na defiladę. Tylko takie miały te białe dodatki, a świeci się bo go wyropowali, żeby ładnie wyglądał. Model bardzo ładny, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 W zalewie błota na sprzęcie ta 62-czka wygląda super. Naprawdę bardzo mi się podoba a zważywszy, że osobiście nie za bardzo przepadam za błoceniem tym bardziej fajnie się go ogląda. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Dla mnie miejscami (może przez lakier) wydaje się zalany farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Super maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Piękny defiladowy pojazd. Teraz tylko podstawka z tow. Breżniewem z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 fajna maszyna defiladowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi