quidamcorvus Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Bohaterowie - Tan. W roli Tana pogromców użyłem starego, metalowego, oldscholowego, fantastycznego modelu Ungrima Ironfista. Jako, że nie posiadałem oryginalnego bitsa przedstawiającego sztandar użyłem GS-u i plastikowego zamiennika, którym umieściłem bardziej współczesne zwieńczenie przestawiające Księgę Uraz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca wygląda jakby na pielgrzymkę szedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia W dniu 28.03.2024 o 16:59, M.A.V. napisał: wygląda jakby na pielgrzymkę szedł W sumie, jakby mu głośnik na tym kijku zamontować? Galeria: Zwiadowcza kompania z Królestw Ogrów. Zbrojny IV. Od pomalowania prezentowanych poniżej modeli ze Zwiadowczej kompanii z Królestw Ogrów do Warheim FS minęły 3 lata, ale dopiero teraz, po długim oczekiwaniu w kolejce, zdjęcia doczekały się publikacji. Dziś mam dla Was zdjęcia stronników, wśród których znajduje się Zbrojny. Do malowania użyłem głównie farb GW, w tym kontrastów, a także wielu olejnych efektów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant III, stronnik. Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Milicjanta służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 24 Kwietnia Autor Share Napisano 24 Kwietnia Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Bohaterowie - Tan II. W poprzednim wpisie pokazałem Wam pierwszą wersję Tana reprezentowaną przez model Ungrima Ironfista. Dziś mam dla Was zdjęcia alternatywnego modelu, który może wystąpić w roli Tana - jest to Bor Dragonbane od Avatars of War. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Daimyo I. W roli dowódcy kompanii Klan wojowników z Nipponu do Warheim FS użyłem modelu Japanese Daimyo Oda Nobuhide od Kyoushuneko Miniatures. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja bardzo fajni ci samurajowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 17 Maja Autor Share Napisano 17 Maja W dniu 2.05.2024 o 08:16, M.A.V. napisał: bardzo fajni ci samurajowie Dziękuję bardzo. Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant IV, stronnik Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Milicjanta służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 29 Maja Autor Share Napisano 29 Maja Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Daimyo I. W roli alternatywnego dowódcy użyłem modelu z zestawu Japanese Samurai Command Group od Kyoushuneko Miniatures.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Galeria: Zwiadowcza kompania z Królestw Ogrów. Zbrojny VI. Od pomalowania prezentowanych poniżej modeli ze Zwiadowczej kompanii z Królestw Ogrów do Warheim FS minęły 3 lata, ale dopiero teraz, po długim oczekiwaniu w kolejce, zdjęcia doczekały się publikacji. Dziś mam dla Was zdjęcia stronników, wśród których znajduje się Zbrojny. Do malowania użyłem głównie farb GW, w tym kontrastów, a także wielu olejnych efektów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 12 Czerwca Autor Share Napisano 12 Czerwca Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant V, stronnik. Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Milicjanta służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 26 Czerwca Autor Share Napisano 26 Czerwca Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Yamabushi. W roli Yamabushi użyłem modelu Yamabushi Staff Master od Kyoushuneko Miniatures. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 3 Lipca Autor Share Napisano 3 Lipca W dniu 26.06.2024 o 11:32, M.A.V. napisał: Dzięki! Galeria: Zwiadowcza kompania z Królestw Ogrów. Byk I. Chorąży. Ogr chorąży do Warheim FS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lipca Share Napisano 4 Lipca wygląda jak bieszczadzki kolędnik z turoniem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 4 Lipca Autor Share Napisano 4 Lipca 1 godzinę temu, M.A.V. napisał: wygląda jak bieszczadzki kolędnik z turoniem Bieszczady czy Góry Lamentu? Po co przepłacać, skoro nie widać różnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 10 Lipca Autor Share Napisano 10 Lipca Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant VI - chorąży, stronnik. Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Milicjanta - chorążego służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca Fajne maluchy , podziwiam precyzje malowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 10 Lipca Autor Share Napisano 10 Lipca 7 minut temu, marcin70 napisał: Fajne maluchy , podziwiam precyzje malowania. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 17 Lipca Autor Share Napisano 17 Lipca Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Bohaterowie - Pogromca Smoków. W roli Smokobójcy użyłem modelu Berserker Lord with Great Weapon od Avatars of War. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 24 Lipca Autor Share Napisano 24 Lipca Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Hatamoto I. W roli Hatamoto lub stronnika awansującego na bohatera użyłem modelu Hatamono Daimyo Guard - Bow od Kyoushuneko Miniatures. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant VII - sygnalista, stronnik. Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Milicjanta służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Bohaterowie - Pogromca Gigantów. W roli Pogromcy Gigantów użyłem modelu Dwarf Berserker od Avatars of War. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 30 Sierpnia Autor Share Napisano 30 Sierpnia Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Hatamoto II. W roli Hatamoto lub stronnika awansującego na bohatera użyłem modelu Yamabushi Bow Master od Kyoushuneko Miniatures. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 4 Września Autor Share Napisano 4 Września Galeria: Zwiadowcza kompania z Królestw Ogrów. Byk III. Od pomalowania prezentowanych poniżej modeli ze Zwiadowczej kompanii z Królestw Ogrów do Warheim FS minęły 3 lata, ale dopiero teraz, po długim oczekiwaniu w kolejce, zdjęcia doczekały się publikacji. Dziś mam dla Was zdjęcia stronników, wśród których znajduje się Byk. Do malowania użyłem głównie farb GW, w tym kontrastów, a także wielu olejnych efektów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi