zbiegu Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) Witam i przedstawiam małą porcje tego co działo się w Fairford podczas tegorocznych pokazów RIAT 2010. Było kilka premier na europejskim niebie min. Sukhoj Superjet 100, Airbus A400M, BF 109 G-4, F-22 i kilka innych mniej ważnych. Pokazy w liczbach: 300 tyś widzów, 246 samolotów w tym Su 22 i CASA z Polski, 8 godzin latania i 2254 zdjęcia które zrobiłem Przedstawiam tylko 100 z nich z oczywistych względów, i na koniec RED ARROWS SUCK!!! ( w porównaniu z The Patrouille de France, The Patrouille Suisse i Il Frecce Tricolori) A od poniedziałku Targi w Farnborough i w sobotę i niedziele pokazy Edytowane 18 Lipca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 No qrcze, widac ze tegoroczne ILA to jednak kiszka... Super foty, jak zawsze. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Impreza przednia pewnie była. Świetne foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Zdjęcia świetne, tylko niektóre trochę krzywe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Dzięki za relację...ech, nieładnie jest zazdrościć, ale teraz właśnie zazdrość mię zżera - pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 19 Lipca 2010 Autor Share Napisano 19 Lipca 2010 Mały przedsmak tego co będzie w weekend w Farnborough, 787 "pierwszy plastikowy" podchodzi do lądowania, relacje z pokazów zamieszczę w następny poniedziałek (całe dwa dni pokazów to dopiero będzie fajnie) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 A o to fotorelacja z Fairford z 18 lipca 2010...kilka lepszych fotek... miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 26 Lipca 2010 Autor Share Napisano 26 Lipca 2010 Witam, widzę że chociaż raz z pogodą dobrze trafiłem, w sobotę było dużo ładniej, dzięki za zdjęcia z wystawy statycznej mnie już czasu nie starczyło na "obfotografowanie" całości a masz może zdjęcia z zachodniej części lotniska, tam gdzie transportowce stały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 Hejka zbiegu część z transportowymi nie była tak efektowna...mnóstwo Herculesów... różnej maści ...2 AWACS-y..no i któraś z kolei...nasza CASA...więc nie wrzucałem za dużo fotek tego co było z tamtej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi