zbiegu Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 (edited) Witam i przedstawiam małą porcje tego co działo się w Fairford podczas tegorocznych pokazów RIAT 2010. Było kilka premier na europejskim niebie min. Sukhoj Superjet 100, Airbus A400M, BF 109 G-4, F-22 i kilka innych mniej ważnych. Pokazy w liczbach: 300 tyś widzów, 246 samolotów w tym Su 22 i CASA z Polski, 8 godzin latania i 2254 zdjęcia które zrobiłem Przedstawiam tylko 100 z nich z oczywistych względów, i na koniec RED ARROWS SUCK!!! ( w porównaniu z The Patrouille de France, The Patrouille Suisse i Il Frecce Tricolori) A od poniedziałku Targi w Farnborough i w sobotę i niedziele pokazy Edited July 18, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 No qrcze, widac ze tegoroczne ILA to jednak kiszka... Super foty, jak zawsze. Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Impreza przednia pewnie była. Świetne foty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy1123 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Zdjęcia świetne, tylko niektóre trochę krzywe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Dzięki za relację...ech, nieładnie jest zazdrościć, ale teraz właśnie zazdrość mię zżera - pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiegu Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Mały przedsmak tego co będzie w weekend w Farnborough, 787 "pierwszy plastikowy" podchodzi do lądowania, relacje z pokazów zamieszczę w następny poniedziałek (całe dwa dni pokazów to dopiero będzie fajnie) : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turecki Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 A o to fotorelacja z Fairford z 18 lipca 2010...kilka lepszych fotek... miłego oglądania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiegu Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Witam, widzę że chociaż raz z pogodą dobrze trafiłem, w sobotę było dużo ładniej, dzięki za zdjęcia z wystawy statycznej mnie już czasu nie starczyło na "obfotografowanie" całości a masz może zdjęcia z zachodniej części lotniska, tam gdzie transportowce stały? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turecki Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Hejka zbiegu część z transportowymi nie była tak efektowna...mnóstwo Herculesów... różnej maści ...2 AWACS-y..no i któraś z kolei...nasza CASA...więc nie wrzucałem za dużo fotek tego co było z tamtej strony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts