Bodzio Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Malinka Panie Torni z tym modelem. Każdy detal, każda popierdółka zrobiona z zegarmistrzowską precyzją. Mam tylko jedno pytanie. Do czego służy ta dźwigienka pod deską rozdzielczą po stronie pasażera ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Do czego służy ta dźwigienka pod deską rozdzielczą po stronie pasażera ? Dźwigienka podłączona jest do gaźnika, nie wiem dokładnie ale prawdopodobnie może to być dźwignia ssania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Dźwigienka podłączona jest do gaźnika, nie wiem dokładnie ale prawdopodobnie może to być dźwignia ssania Aha. Dobrze wiedzieć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Fajowy, chodź takie mnie wgl nie kręcą to podoba mi się on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Kurka Wodna , aż się samo ogląda. To autko jest takie zwiewne, delikatne. Motoryzacyjna perełka . Co tu można powiedzieć ? --- Cudownie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Co tu dużo mówić: świetna robota ;super: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Dzięki koledzy za miłe słowa Lakier na pokrywach silnika i przedniej ramie okiennej, a także kilku elementach, których nie widać na zdjęciach wysechł na pieprz Jutro wezmę się za polerkę i jak dobrze pójdzie montaż na samochodzie. Zdjęcia marnej jakości bo robione wieczorem przy sztucznym oświetleniu: Wkleiłem szyby i zamontowałem tylny zderzak, naprawiony bok z zawiasem już po polerce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Jak zawsze pięknie połozony lakier i super wykonanie, nie mówie o tępie prac.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Zamontowałem budę już na stałe Ponad to zapasówka i kilka drobiazgów wisi już na swoim miejscu: W przednim oknie dorobiłem regulatory uchylania okna do przodu: Gotowa chłodnica czeka na montaż: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Dawno nie było aktualki, ale i w modelu niewiele przybyło. Zamontowałem chłodnicę, trochę podłubałem przy silniku i wstawiłem przednie okno - postanowiłem zostawić je uchylone. Ps. Na ostatnim zdjęciu w miejscu łączenia kasty z płytą podłogową widać pastę polerską - zapomniałem ją usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 tornado w jaki sposób pozbywasz się resztek pasty polerskiej z zakamarków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Pomyśl coś może jeszcze przy tych kołach, przy świetnej całości trochę blado się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 tornado w jaki sposób pozbywasz się resztek pasty polerskiej z zakamarków ? Najczęściej pędzelkiem ze sztywnym włosiem (żonka miała taki do czyszczenia maszyny do szycia ), ale również mokrą wykałaczką. Pomyśl coś może jeszcze przy tych kołach, przy świetnej całości trochę blado się prezentują Koła to totalna klapa, najlepiej było by wykonać je od podstaw, może kiedyś przerobię je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 "Miała" Dobrze powiedziane. A co do kół może ciemniejszy ciut kolorek zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 A co do kół może ciemniejszy ciut kolorek zrobic?? Na przemalowanie kół już za późno, zrobię im washa to powinno trochę poprawić ich wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Piękna maszyna Tornado, a silnik pogratulować wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Andrzej co Ty będziesz robił na emeryturze? Modeli w sklepach zabraknie Jak zawsze, wszystko piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Andrzej co Ty będziesz robił na emeryturze? Modeli w sklepach zabraknie Jak zawsze, wszystko piękne Jak to co?! Będzie projektował autka żebyśmy mieli co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Października 2010 Autor Share Napisano 16 Października 2010 Dawno nic się nie działo w temacie, ale już to nadrabiam Zamontowałem lampy i maskę silnika, a drzwi dostały klamki i korbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Piękny model, a dodatki do niego jeszcze lepsze. w warsztacie piszesz, że kolory dobierasz w mieszalni, w związku z tym mam pytanie o ilość minimalną jaką musisz kupić, bo na naparstki to chyba tam nie sprzedają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Października 2010 Autor Share Napisano 16 Października 2010 w warsztacie piszesz, że kolory dobierasz w mieszalni, w związku z tym mam pytanie o ilość minimalną jaką musisz kupić, bo na naparstki to chyba tam nie sprzedają? Sprzedawca nigdy nie narzucał mi minimalnej ilości, najmniejszą ilość farby jaką zamawiałem to było 20 gram bazy i 10 gr. utwardzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi