rercz Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam. Kończę prace nad dwoma niszczycielami typy Narvik. Proszę o porady przed ostatecznym wykończeniem modeli, może da się jeszcze coś zmienić przed zdjęciami do galerii. Przebieg prac proszę oglądać:http://www.mikromodele.fora.pl/okrety-ships,9/niemieckie-niszczyciele-typu-narvik-1-400,2073.html A to już ostatni zestaw zdjęć przed galerią. Proszę o komentarze, ew. uwagi mogą być jeszcze rozpatrzone pozytywnie Cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Hej! Na przyszłość odznacz "Images Link Back To Album " w account options na swoim photobucket'cie! Dzięki temu miniaturki będą prowadziły do fotki w pełnym rozmiarze a nie do strony z tą fotką! Pięknie zbudowane modele - i ładnie pomalowane. Nie mam uwag ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Bardzo efektownie pomalowane modele! Gratuluję! Czy zostaną już na kilblokach, czy będą częścią doiramy? W tym pierwszym przypadku imitacja dymu trochę przeszkadza. Zastanawiam się też czy podwodne części kadłubów nie są zbyt błyszczące - mam wrażenie, że odbijają się w nich kilbloki. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Powitać kolegę z mikroforum... Piękne są, obydwa. Kawał dobrej modelarskiej roboty... Wiem co znaczy Heller w 1/400 - dopiero co skończyłem Surcoufa w 1/400 - rocznik `83 Wykorzystałem kadłub i kiosk reszta w kosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Ładne. Kurza twarz, bardzo ładne! W końcu mam możliwość zobaczyć, jak hitlerowskie "Zetki" wyglądały. Szkoda tylko, że na niektórych zdjęciach zoom zogniskował się na połowie fotki, resztę rozmywając Gratulacje, wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam Dzięki za pochwały, cieszę się, że Wam się podobają. Czy zostaną już na kilblokach, czy będą częścią doiramy? W tym pierwszym przypadku imitacja dymu trochę przeszkadza. Zastanawiam się też czy podwodne części kadłubów nie są zbyt błyszczące - mam wrażenie, że odbijają się w nich kilbloki. Pozdrawiam, Marek Na stałe będą w kiblokach, w gablotkach, jednak planuję sesję zdjęciową na małym prywatnym skrawku osobistego morza i tam dymy się przydadzą. A kotły nie mogły pracować , kiedy okręty były na kiblokach? Co do części podwodnej masz rację, zostanie pryśnięta matem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 ...widze,ze az tu Narviki doplyneły super to wyglada ... dawno temu miałem podobny zamysł [z wyjatkiem takiego efektownego malowania - czasy bezinternetowe] aby zbudowac dwa modele z roznym uzbrojeniem ,lecz tylko jeden model mi wpadł w rece :( obecnie gdy zobaczyłem Twoja relacje na forum dla mini mini ,to zamysł odzył i jak pozwolisz bede sie wzorował na Twojej pracy... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 7 Września 2010 Autor Share Napisano 7 Września 2010 Robo będę zobowiązany i z radością zobaczę Twoją relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Września 2010 Super Moderator Share Napisano 8 Września 2010 Fajnie wygląda Robi bardzo sympatyczne wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 2 Marca 2011 Autor Share Napisano 2 Marca 2011 Jeśli można się pochwalić to chciałbym zaprezentować nagrodę. Cieszę się ogromnie, ponieważ jest to pierwszy model okrętu nawodnego wykonany przeze mnie z plastyku, a tegoroczny festiwal w Bytomiu był moją pierwszą imprezą modelarską. Impreza była na wysokim poziomie, wiem że na tym forum nie brakuje laureatów. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to brak publikacji nagrodzonych prac a chętnie bym się z nimi zapoznał. Niestety nie mogłem się więc powstrzymać przed pochwaleniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 2 Marca 2011 nie mogłem się więc powstrzymać przed pochwaleniem się Super - serdecznie GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlo76 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Witam. Na forum jestem nowy A propo niszczyciela to jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Trochę dużo rdzy nawet jak na okręty w Norwegii ;) Swoją droga podstawą było wydanie Hellera pewnie co? a blaszki jakiej firmy dodałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Gratulacje. Niszczyciele wyszły bardzo ładnie. Miło się je ogląda Wyróżnienie jak najbardziej zasłużone Ps. Na mnie już na szafie czeka Z-25 Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marko Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Nie potrafię jeszcze ocenić Twojej modelarskiej pracy, ale modele bardzo mi się podobają. Gratuluję nagrody! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 2 Marca 2011 Autor Share Napisano 2 Marca 2011 Bardzo serdecznie dziękuję za tak przychylne wpisy, przyznam, że czytając je czułem się jakbym dostał następną nagrodę. Na pewno zadziałają mobilizująco. Trochę dużo rdzy nawet jak na okręty w Norwegii ;) Swoją droga podstawą było wydanie Hellera pewnie co? a blaszki jakiej firmy dodałeś ? Tak robiłem je z Hellera, altyleria p.lot z WEM, drabinki i relingi z Abera. Inne dodatki to plastyk w rożnych formach wg. uznania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Bardzo ładna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi