adam juszczak Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Oba modele firmy ACE,niestety ,tradycyjnie fatalna jakość(gąsienice trawione-masakra).Malowane Vallejo,trochę pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4S Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Bardzo mi się podoba . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Trochę poprawione fotki,kilka dodanych; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Nieźle, może tylko drzewo za bardzo kontrastuje z tym błotem Mogłeś dać ciemniejszy odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Piękna zieleń i błoto. O modelu trudno coś powiedzieć bo niewiele spod błota i gałęzi wystaje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Strasznie dużo błota, toichę przesadzone, ale wygląda to całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Strasznie dużo błota, toichę przesadzone, [Wiosna w Rosji nie uznawała zasad.Na oryginalnych fotkach błoto było poi szyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Adamie ładnie robisz te maluchy zielenina tez pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ananas24 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Gąsienice fototrawione są bardzo dobre, przy odpowiedniej praktyce oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Gąsienice fototrawione są bardzo dobre A miałeś do czynienia z gąsienicami firmy ACE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Mimo ,że to nie moja skala ;to bardzo mi się podoba .Podziwiam kolegów ,którzy mimo tak dużej podziałki potrafią zbudować interesujące modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Powiedz coś o tych drzewkach, jak je wykonałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Drut miedziany,żywica akrylowa,siatka POLAKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Świetna kompozycja, gratuluję. Gałęzie podobają mi się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczesany Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Ładna diorama. Czy figury nie powinny być lekko ubłocone? Na fotkach widać, że ciągnik jest upaćkany dość wysoko. Mundury moim skromnym zdaniem zbyt "sterylne". Zwłaszcza gość prowadzący ciągnik i jego lewe ramię oraz kamrat siedzący na burcie. Całość sprawia dobre wrażenie. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Gdzie można dostać takie siatki POLAKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 W sklepie "Twój Sklep Modelarski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszek81 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Bardzo mi sie podoba. Jestem pelen podziwu za figorki (detale) Mnie ciezko pomalowac w skali 1:35;) a tu po prostu mistrzostwo. Rewelacyjna roslinnosc ( z czego robione te drzewa ) Fajnie sie oglada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Scenka elegancka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Ten sklep to sklep stacjonarny czy internetowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 I tak i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Adamie no muszę powiedzieć, że Ace to Ace, i wiem z doświadczeń, że łatwo nie jest, ale ogólnie Twoje poprzednie prace znacznie bardziej mi się podobały. Tej niby nic nie brakuje technicznie i merytorycznie, ale wg mnie zabrakło tutaj lekkości, którą prezentowałeś w poprzednich scenkach. Tamte prezentowały wszystko ładnie i doskonale się komponowały. Tutaj zmuszasz "oglądacza" do wydłubywania modelu spod gałęzi i błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Tutaj zmuszasz "oglądacza" do wydłubywania modelu spod gałęzi i błota. Zgadzam się ale poprzednie dioramy "zdarzyły" się w nieco innych miejscach,miały oddać inny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wol1 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Fajna diorama , czy drzewa kupiłeś czy sam zrobiłeś ? Jak wykonałeś błoto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Fajna diorama , czy drzewa kupiłeś czy sam zrobiłeś ? który to raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi