MrBat Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam, model Dragona #6383 prosto z pudła. Warsztat. Galeria na Picasie (dwukrotnie większe fotki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 moja ulubiona wersja Tygryska no i kolejna sprawa... niektórzy powiedzą żem zboczony, ale uwielbiam takie czyściochy!! taaak musiałem to powiedzieć śliczniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Trochę za czysty, ale i tak piękny Najbardziej podobają mi się numerki 112 na zimmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Czysto sklejony i "czysto" pomalowany,i dlatego wydaje mi się nieco nudny.Brakuje mu ekspresji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4S Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Piękny! Mógłbyś go trochę poobijać, ale to w końcu Twój model:). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Czysto sklejony i "czysto" pomalowany,i dlatego wydaje mi się nieco nudny.Brakuje mu ekspresji. Otóż to, a poza tym niczego mu nie brakuje ;) Czy jakieś podłoże przewiduje się w przyszłości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Odwykłem od widoku takich modeli i powiem szczerze, że wykonany jest bardzo ładnie, ale trochę za czysto, nawet z fabryki taki by nie wyjechał. Może jakieś lekkie kurzenie, trochę błotka, tak, aby się nie świecił tak. No i może jakieś graty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Śliczny model, w sam raz na biurko jakiegoś notabla Brak syfu mi absolutnie nie przeszkadza, ale trochę kłuje w oczy to wykonanie prosto z pudła. Aż się prosi o wymianę kilku rzeczy, ale to już takie moje zboczenie. ale trochę za czysto, nawet z fabryki taki by nie wyjechał. Skąd ta wiedza ? PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Ładny, ładny, zdecydowanie Twój najlepszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 BARDZO ładny model,nie przeszkadza wcale ubrak nadmiernego zużycia i brudzenia.No i zdjęcia .Też świetne. Tak apropo, jak robione? Namiot bezcieniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Dzięki za komentarze! Model czysty i schludny, bo ja weatheringu robić nie umiem. A szkoda było mi niszczyć tego Tygrysa. A poz tym miałem zajawkę na te Tygrysy robione przez Japończyków na Youtube OOB, bo to model relaksacyjny Podstawka miała być, ale nie będzie, bo i tak za długo nad nim siedziałem. Resztę wakacji wolę posiedzieć nad czymś innym Tak apropo, jak robione? Namiot bezcieniowy? Tak. Właśnie wczoraj się zaopatrzyłem w taki zestawik pt. 'namiot bezcieniowy i dwie lampy' i powyższe zdjęcia to pierwsze próby jego wykorzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 No właśnie chyba kupię taki namiot. Nie wiem ,czy efekt doskonale wyglądającego modelu,a szczególnie układu jezdnego ,to zasługa Twoich umiejętności,czy właśnie extra zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 ,to zasługa Twoich umiejętności,czy właśnie extra zdjęc Dobre zdjęcia to podstawa, ale z pustego to i Salomon nie naleje :] Więc chyba coś tam umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Fajnie wyszedl, w sam raz, szkoda ze nie uzyles zadnych blach ale bez nich tez bardzo fajnie. Pozwolilem sobie wyslac zaproszenie na pikasie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi