TomaszDudek Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Grzes coś takiego w ogóle jest ? Na pewno nie jest tak tanie jak cd. Cytuj
Pablo G. Napisano 17 Sierpnia 2008 Napisano 17 Sierpnia 2008 http://www.zimmerit.com/tecnica/immagini/catenella/catenella.html To jest ciekawy pomysł wykonania łańcucha. Ciekawe !!! Cytuj
adamuss Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 Było o taśmie magnetofonowej, było o macie zabezpieczającej nośnik dyskietki przed porysowaniem, a ja dorzucę pomysł wykorzystania właśnie nośnika. Jest niewiele grubszy niż taśma, ale za to znacznie sztywniejszy, przez co łatwiej go się docina. Wykonałem z niego między innymi klamerki do pasów w Mercedesie E55 AMG (dział warsztat). Równie dobrze nada się na innego rodzaju uchwyty i mocowania. Same pasy zrobiłem z jakiegoś materiału (do wyboru, do koloru w różnego rodzaju ciuchlandach). Cytuj
ergie Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 wędkarska taśma ołowiana w postaci tasiemki - jedyna na robinie przy modelach wszelkiego rodzaju pasków, taśm itp itd gdy uda się kupić odpowiednio szeroką możemy z niej robić wszelkiego rodzaju proporce a nawet flagi i to nawet w 1/35. Doskonale się ją formuje, można ją przetłaczać i świetnie się ją maluje. wędkarska taśma ołowiana w postaci drutu - idealna na linki, sznurki przewody, węże itp, itd Cytuj
LordDisneyland Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 taśmy w kolorze chromu Nie znam się na modelach samochodów, ale w działach z artykułami do pakowania prezentów są różne samoprzylepne [i zwykłe, tzn do kokard robienia i prezentów obwijania ;) ]taśmy w rozmaitych kolorach. Potrzeba matowego odcienia miedzi? Voila! Srebrna błysk? proszę uprzejmie... Tyle że niestety pełny wybór w zasadzie od listopada, czyli wg. handlowców - tuż przed Świętami Bożego Narodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi