Mark666 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Pozdrawiam wszystkich z Iwonicza Zdrój. Remont kapitalny trwa Jak wrócę zabieram się za Neoplana, a tu z nudów pojechałem do Krosna i nabyłem Peterbilta którego troszkę zacząłem robić POZDROWKA DLA WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 W takim razie dziękujemy za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 No to wróciłem. Po drodze miałem przyjemność ucałować " pyszczek" Peterbilta 379 i zasiąść za jego sterami . Kilka fotek wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 OO no proszę , jak wypoczęty aby znów się wziąć za modele? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 OO no proszę , jak wypoczęty aby znów się wziąć za modele? Pozdrawiam. Dzięki za pozdrowienia. Pewnie teraz powoli ruszę znowu z Neoplanem, a przy okazji zaczętego Peterbilta 378 kombinuję jak przerobić go na 379. Oto kilka fotek ze spotkania z 379- tką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Ahh widać tą miłość to maleństwa . Fotele wygodne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Ahh widać tą miłość to maleństwa . Fotele wygodne ? Tak, bardzo, nie za twarde ale i nie za miękkie--w sam raz. Pełna regulacja siedziska i oparcia. Choć kabina nie jest salonem to mimo to jest w niej całkiem przytulnie. Fotele w czarnym welurze. No i te 1,5 m przed szybą Bardzo dobry widok na cały zestaw w tych okrągłych wstecznych lusterkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 A jaki to miało silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Października 2010 Autor Share Napisano 10 Października 2010 A jaki to miało silnik? Na zdjęciu widać żółtą jednostkę napędową. Pewnie to CAT, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Też miałem przyjemność posiedzieć w tym Petku, no i oczywiście obcykałem go wszędzie tam gdzie tylko obiektyw sięgnął A jaki to miało silnik? Na zdjęciu widać żółtą jednostkę napędową. Pewnie to CAT, Tak to CAT C15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Truckerzy szanowni Przenoszę do 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Października 2010 Autor Share Napisano 10 Października 2010 Truckerzy szanowni Przenoszę do 1:1 No fakt, trochę się zapędziliśmy. Dziękuję za przenosiny, bo to ja nabałaganiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi