Cesarz Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Cześć Skończyłem Cromwella, muszę powiedzieć że mam go już dość i nie będę robił żadnych poprawek poza przyklejeniem gąsienic do kół ale zrobię to dopiero tuż przed konkursem w Niepołomicach bo i tak się odklei w czasie transportu Warsztat jest tu: viewtopic.php?t=19688 A tak to wygląda teraz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Ładnie go zakurzyłeś , trochę mi nie pasują te wycieki na tylnej płycie ale zadrapania i wasch są dobre . Na wieży dodał bym jakieś przebarwienia ale to tylko moja sugestia jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 lufa w środku jest niedomalowana a końcówka wygląda jakby z niej nigdy nie strzelano . Reszta bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Witam. Bardzo fajny model. Podoba mi się. Koła wyglądają super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Może i masz go dość, ale moim zdaniem możesz być z niego zadowolony gdyż wygląda bardzo fajnie. Poza lewitującymi gąsienicami, które zamierzasz poprawić i rzeczami, o których wspomnieli koledzy,wszystko wygląda bardzo pozytywnie. Szczególnie podoba mi się kurzenie i delikatne ślady rdzy, które nie dają wrażenia "rdzawej dominacji". Świetna robota! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 23 Września 2010 Autor Share Napisano 23 Września 2010 Cześć Dziękuję koledzy za pozytywny odbiór Zdaję sobie sprawę, że model ma niedoróbki, które oczywiście bez trudu zauważyliście ale kosztował mnie on tyle pracy i nerwów, że nie mam już siły go poprawiać, chcę jeszcze zaznaczyć że zdjęcia są w dużym przybliżeniu i widać rzeczy które w realu są ledwie dostrzegalne. Jeśli ktoś z Was chciałby go zobaczyć na żywo to zapraszam na konkurs modelarski do Niepołomic, który odbędzie się w najbliższy weekend Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszek81 Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Mnie sie podoba;) Najbardziej slady eksploatacji i obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Świetny model, wygląda bardzo realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonis013 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Bardzo przyjemny modelik!! Super robota! Bardzo mi się podoba. Hmmm.... jak wykonałeś ślady eksploatacji?? za pomocą pędzelka czy może sól poszła w ruch??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Bardzo przyjemny modelik!! Super robota! Bardzo mi się podoba. Hmmm.... jak wykonałeś ślady eksploatacji?? za pomocą pędzelka czy może sól poszła w ruch??? Cześć, Nie wiedziałem, że ktoś tu jeszcze zagląda, cieszę się że Ci się podoba Odrapania robione gąbeczką farbką Vallejo, reszta to farby olejne, gotowce Mig-a i pigmenty. Więcej znajdziesz w warsztacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonis013 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Hejka wielkie dzięki za podpowiedź! Postaram ze wszystkich sił żeby spróbować Ci dorównać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonis013 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 A jaki obecnie robisz model?? nie mogę się doczekać następnego żebym mógł coś podpatrzeć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Cesarz , zdradź jak zrobiłeś te tłuste czarne zacieki, bardzo ciekawie się prezentują wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 Cesarz , zdradź jak zrobiłeś te tłuste czarne zacieki, bardzo ciekawie się prezentują wizualnie. Panowie, nie przesadzajcie, ze mnie modelarz marny więc nie ma się na czym wzorować Tłuste zacieki zrobiłem gotowym produktem Mig-a, Oil and Grease, tak to się chyba nazywa (piszę z głowy bo nie ma mnie w domu chwilowo) oraz farbką Lifecolor z serii Tensocrom Oil. W chwili obecnej buduję 2 Tygrysy ale do końca jeszcze daleko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi