Mirek66 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Share Napisano 14 Listopada 2010 Dzięki koledzy idę dalej . Poprawiłem trochę kolorem podstawowym oraz zrobiłem dwie płukanki ,jedna z Umbry palonej a następnie prawie na świeżo z brązu Van Dycka . Zrobię jeszcze jedna z Rav Umbry aby nadać lekko zielonkawy odcień , następnie pastele i pigment . Fotki trochę przekłamują kolorki ale nie mogłem lepszych pstryknąć . Na razie tyle jak coś podgonię to wrzucę zdjęcia . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 jak na razie wygląda jak by ja co dopiero umyli po manewrach czekam na dalsze postępy bo bardzo fajnie CI to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Pięknie Mirku. Bardzo lubię Twój styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 póki co model wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Share Napisano 14 Listopada 2010 Hehe wygląda jak po myjni bo był kąpany w ...terpentynie Klepas miło cię znów słyszeć i oglądać twoje warsztaty Dzięki Kamilu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Jedno tylko słowo z mojej strony... Wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Uwielbiam takie mocne cieniowania. Tym bardziej , gdy takowe jest na izraelskich pojazdach. Zielono-pustynny kolor świetnie współgra z przyciemnionymi miejscami na załamaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 No to Rydwan gotowy chciałbym podziękować wszystkim ko0legom za pomoc merytoryczna oraz zdjęciowa która pomogła mi przy budowie modelu . Zapraszam do galerii . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi