Dexter Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Oczywiście że będą oznaczenia. JAkie to już ustaliłem, ale nie mam pojęcia gdzie je wcisnę... Poniżej fotki nie przekłamane błyskiem lampy, oraz zaczeta winietka. klik: klik: klik: A oto i zaczątek winietki: i.. klik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Świetnie to wymyśliłeś z tym panzerfaustem Wygląda naprawdę bojowo, zwłaszcza po ujawnieniu zdjęć od przodu. A winietka... właśnie na takiej go widziałem. Mam nadzieję że wyrobisz się z nim do Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Czyli to jest ta cudnowna Wunderwaffe, a nie rakiety i siła atomowych jąder Choć to dziwadło to bardzo mi się podoba. Gratuluję Wunderkampfptaka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Robi duże wrażenie, i sam pomysł i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Nieźle Fajne oczka, choć u gada źrenica winna być chyba obowiązkowo centralnie? Ale po co się czepiam, i tak fajny jaszczur. Istny DeathKorpsOfKrieg, jak zapewne powiedzieliby łorhamerowcy. Tera tylko czekam na podstawkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 10 Października 2010 Autor Share Napisano 10 Października 2010 Podstawka - winietka jest w trakcie malowania i ogólnego paćkania. Do środy powinna być gotowa. Tak samo jak i sam Raptor, a raczej jego oporządzenie. Jak to centralnie źrenica? To co, gad okiem nie macha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Okiem chiba tak jakby machał ;) , zwłaszcza kameleony Ale źrenica chyba zawsze w centrum? A poza tym, ja się nie znam, nie wiem, mnie dziś panie kochany wszystko miga. Jutro, wszystko jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 11 Października 2010 Autor Share Napisano 11 Października 2010 "koniec słupa" taki cytat za przyjaciółką Jutro galeria, bez flesha: klik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 12 Października 2010 Autor Share Napisano 12 Października 2010 Zapraszam do galerii: viewtopic.php?p=361198#361198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczesany Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Masz wyobraźnię, gęba w hełmie rodem z Wolfensteina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Dałeś chłopie czadu!! Co ty dziabiesz, daj telefon do tego gościa. Poważnie, pomysł rewelacyjny, chociaż mam dziwne, mieszane uczucia co do tego Dino, jakoś średni na jeża mi on pasuje, powinien być trochę zmutowany, a tu duża jaszczura. Całości i pomysłu gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 13 Września 2011 Autor Share Napisano 13 Września 2011 A tak sobie czasem dziabnę mleczko acidofilne vanilkowe ;) No, czas dorobić jegrowi kolegę z cięższych jednostek. Tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi