Skocz do zawartości

Do-335 A1, 1:48 Tamiya

krosto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

To był przezent od Kumpla. Nie wiedziałem jak się za to cudo zabrać, poszperałem i znalazłem relację kolegi METYSA z budowy tej wspaniałej maszyny, na której nota bene mocno się oparłem. Wyszło jak wyszło. Proszę o opinie, może jakiś ważny wątek przeoczyłem

do335II.JPG

do335III.JPG

do335IV.JPG

do335VI.JPG

do335VII.JPG

do335XI.JPG

Edytowane przez Gość

Mnie tam sie podoba, ogólne dobre wrażenie daje. ładny wash i reszta

Ogólnie prezentuje się całkiem nieźle, prócz kwestii o których wspomniał Giulio. Mnie za to bardzo podoba się cieniowanie spodu

mnie tez sie ten model podoba, ale jestem tak wyczulony na bledy, ze musze sie przyczepic

mnie tez sie ten model podoba, ale jestem tak wyczulony na bledy, ze musze sie przyczepic

Jak Ty byś o nich nie wspomniał, to wspomniałbym ja lub któryś z kolegów. Na forum nie chodzi o to, żeby sobie nawzajem ciężko słodzić, ale o to, żeby wyciągać pewną naukę z komentarzy kolegów. Jak model jest dobrze wykonany to się go wychwala, a jeśli ma jakieś braki, to powinno się je wymieniać (oczywiście w formie konstruktywnej krytyki, a nie ciężkiej jazdy po modelu niczym Land Rover na Camel Trophy). Takie przynajmniej jest moje zdanie...

Przepraszam za offtop...

przepraszam. byłem pewien ze zdjecia "się robią" jak zwykle wiec nie wnikałem w rozmiary. Niestety mój aparat został przestawiony na wiekszą rozdzielczość przez nieznaną mi istote i stad całe zamieszanie.

Administratorzy- wybaczcie.

Koledzy modelarze: pozwolcie, że posiedze chwile w łikend nad zdjeciami lub zrobie nowe i wrzucę

A co ma rozdzielczość aparatu do wielkości zdjęć na forum? Tym bardziej, że im większa rozdzielczość aparatu, teoretycznie, tym lepiej. A potem zdjęcia wystarczy pomniejszyć jakimś "zdjęcioszopem" (photoshop, gimp) do WYMAGANEGO rozmiaru i po kłopocie.

pozdrawiam

Grzesiek

ale jestem tak wyczulony na bledy, ze musze sie przyczepic Smile

a my jesteśmy tak wyczuleni na twoje komenty że aż chcielibyśmy w końcu coś twojego zobaczyć... oczywiście liczę iż mając tak bystre oko ty nie popełniasz błędów które z taką ochotą wytykasz... bo mam wrażenie że się oczytałeś forum i cwaniakujesz. Ale nie przesądzam i zachęcam do wstawienie galerii.

a co do dorniera to czekam na zdjęcia!

pozdrawiam!

Koledzy modelarze: pozwolcie, że posiedze chwile w łikend nad zdjeciami lub zrobie nowe i wrzucę

Nie musisz robić nowych zdjęć, nie musisz zmniejszać tych co już masz. Tylko zmień linki tak, żeby pokazywały na forum miniaturki, które (po kliknięciu) prowadzą do fotek w pełnym wymiarze.

Jak będziesz to miał, to daj znać mi albo któremuś z moderatorów tego działu, to wklei się te odnośniki do Twego pierwszego postu.

my jesteśmy tak wyczuleni na twoje komenty że aż chcielibyśmy w końcu coś twojego zobaczyć... oczywiście liczę iż mając tak bystre oko ty nie popełniasz błędów które z taką ochotą wytykasz... bo mam wrażenie że się oczytałeś forum i cwaniakujesz. Ale nie przesądzam i zachęcam do wstawienie galerii.

a co do dorniera to czekam na zdjęcia! Smile

co do niepopelniania przeze mnie bledow to nie bylbym taki pewien. a co do modelu to postaram sie za dwa miesiace zaczac na forum relacje i wtedy tez bedziecie mogli mnie "konstruktywnie krytykowac"