DBauer Napisano 2 Marca 2007 Share Napisano 2 Marca 2007 Oto mój Jagdpanzer IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 2 Marca 2007 Share Napisano 2 Marca 2007 eee... moglbys zdjec ten kawalek materialu?? Po primo nie odwzorowuje prawdziwej siatki a po secundo chce zobaczyc jak ten model wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 2 Marca 2007 Autor Share Napisano 2 Marca 2007 Następnym razem dam fotki bez tego "kawałka materiału". Nie przykleiłem tego bandaża. I wiem że nie jest podobny do prawdziwej siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 no zdejmij ten bandaz i bedzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 12 Marca 2007 Autor Share Napisano 12 Marca 2007 foty bez bandarza (z wyjatkiem lufy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Bez siatki znacznie lepiej!Model podany na talerzu, to nie kinder niespodzianka w siatce. Robisz postępy jako modelarz i to jest to, o co w tym wszystkim chodzi!BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 12 Marca 2007 Autor Share Napisano 12 Marca 2007 Dzięki staram sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 no dokladnie, widze postepy ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 A ja powiem tak: trudno coś powiedzieć, fotki Ci się skiepściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 12 Marca 2007 Autor Share Napisano 12 Marca 2007 Bo fotki były robione słabym aparatem przy marnym oświetleniu niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Poprawisz je, jak dorwiesz lepszy aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 A ja powiem tak: trudno coś powiedzieć, fotki Ci się skiepściły Prawdę kolego powiadasz ... lekko mało-co widać ... Zdecydowanie popraw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 12 Marca 2007 Autor Share Napisano 12 Marca 2007 (edytowane) Oczywiście że poprawie wszyscy błędom mogli zobaczyć mazy z pędzla (pierwszy raz malowałem emalią) i próby z pigmentami które dostałem od Erniego (za co dziękuje jeszcze raz). Są tam też moje pierwsze fototrawionki które też z dobrze nie wyszły (nawet nie użyłem wszystkich z zestawu). Kiedy skończe E-100 wracam do akryli. Mam nadzieje ż dostatecznie sie skrytykowałem. Co myślicie o Kamo? Edytowane 13 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Pytanie dodatkowe z dziedziny; rożne - jakiej przeglądarki używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 gulus a te twe pytanie co ma do tematu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Do tematu niewiele, ale do poprawnej polszczyzny sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 13 Marca 2007 Autor Share Napisano 13 Marca 2007 Mozilla Firefox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Zainstaluj sobie Firefoxa 2.0, to bedziesz mial slownik ortograficzny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Przed tobą jeszcze wiele wiele pracy nad modelami. Zastanawiałeś się jak to sie skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 13 Marca 2007 Autor Share Napisano 13 Marca 2007 Mam zainstalowałem teraz powinno być mniej błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 No i daje nowe fotki (ostatnie w tym temacie). Fotki wyszły lepiej niż myślałem. Możecie krytykować. Każdy nawet najbardziej krytyczny post jest okazaniem zainteresowania więc piszcie. Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Wygląda że zainteresowanie niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Musisz się więcej postarać w sprawie wizualnej , ale nie foto tylko z modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 Ryjek sprecyzuj to bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi