Moses Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Jachud dramatyzujesz. Gdy by każdy podchodził w ten sposób to były by tylko pojedyncze relacje kółka wzajemnej adoracji. Wiele osób przegląda relacje mimo że nic się nie odzywają i chłoną wiedzę, kontemplują to co ktoś stworzył. Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale ja bym przemyślał jeszcze tą diecezję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Hmmm.... Moja teoria się sprawdziła - jeden tekst prowokuje wpisy Ojże wy marudy jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Share Napisano 17 Lipca 2011 Tak jak obiecałem, galeria: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi