Dexter Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Nachjagerraubiter Nachtschlachtgruppe "Fenris".. rok.. hm ..1945 ? Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Gratuluję ukończenia, sam pomysł genialnie wykonany. Malowanie również trzyma poziom, zwłaszcza oczy gada. Jedynie do czego bym się przyczepił to płaszcz od pasa w duł, wygląda trochę sztucznie. Ale i tak praca na 5. Pozdrawiam i czekam na kolejny "oryginalny" warsztat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Czadersko to wygląda Mam tylko pytanie, gdzie jest schowane tutaj zasilanie noktowizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 12 Października 2010 Autor Share Napisano 12 Października 2010 Zasilanie nokto ? To dwie baterie R 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Świetnie wykonana figurka, od początku zapowiadało się bardzo dobrze. Weźmiesz go do Lublina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Kruca bomba - fantastische czy jak tam napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Fajne. Dodałbym jeszcze przed dina jakiegoś żołnierzyka - dramat musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 genialny pomysl i super malowanie, jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 W końcu wyjasśniło się czemu dinozaury wyginęły! Nie ten sojusznik! A poważnie fajny pomysł i super wykonanie. Dino od podstaw.Gratuluję talentu i wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 18 Października 2010 Autor Share Napisano 18 Października 2010 Dino jest dziełem kolegi z forum, nie moim. Ja go tylko pomalowałem, tworzył kolega Archelaos. Tu jest warsztacik: viewtopic.php?t=23053 Co do Lublina, niestety nie dam rady jechać. Zapalenie oskrzeli przeszło na płuca i po 2 tygodniach leczenia czeka mnie jeszcze muszę zalegać. Najszybciej gdzie sięwybiorę to do Krakowa lub do Katowic ... muszę się doleczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Dexter, Mniemce na dinozaurach robią karierę, rzuć okiem na to: http://eurekamin.com.au/news.php?newsid=EklZEuEuFATWHHLjGs Jurassic Reich a fotka z epoki - wzruszająca I zdrowia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi