Kacperek315 Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 Super, elegancko pomalowany. Takie coś bardzo przypadło mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 Witam Szanownych Forumowiczów! Pojazd został zaatakowany chińskimi olejami. Po zużyciu 36 patyczków higienicznych i 1/4 rolki papieru toaletowego, na dzień dzisiejszy wygląda to tak: Zaczyna mi się podobać. I to by było na tyle......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Prezentuje się naprawdę zacnie, aż się nie mogę doczekać kolejnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Prezentuje się naprawdę zacnie, aż się nie mogę doczekać kolejnych zdjęć. Dokladnie...malowaie wyszlo prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Fajnie go ''zmęczyłeś''. No jeszcze pewnie jakimiś bambetlami go obwiesisz? Czekam na więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Witam! No jeszcze pewnie jakimiś bambetlami go obwiesisz? Jeszcze nie wiem. Zazwyczaj mało obwieszam gratami pojazdy. Na pewno coś będzie na tylnej ławce (kanistry i bańka z olejem itp..). Może jak znajdę jakąś ciekawą skrzynkę, albo coś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Lutego 2011 Autor Share Napisano 7 Lutego 2011 Witam Szanownych Forumowiczów! Popracowałem nad gąsienicami. Zestaw malarski wygląda tak: Na sporego gluta koloru czekoladowego, daję kilka kropel gunmetal. potem przecieram kolorem stali. Unikam jak mogę koloru gunmetal. Jest nienaturalny, nijaki i do niczego. Nadaje się tylko do malowania szpadli i siekier. Tutaj efekty malowania. Lewa skończona ,prawa do przetarcia stalą. Potem założyłem to wszystko na kółka i wygląda to tak : Pierwsza przymiarka gratów: I tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Te gąski mają wygląd jakiś taki... nie wiem jak to opisać... jakoś tak niewłaściwie wyglądają w stosunku do reszty modelu (przynajmniej takie robią wrażenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Lutego 2011 Autor Share Napisano 7 Lutego 2011 jakoś tak niewłaściwie wyglądają w stosunku do reszty modelu Bo to dopiero początek zabawy z gąsienicami. Na razie są tylko pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Aaa, chyba że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Lutego 2011 Autor Share Napisano 11 Lutego 2011 Witam! Model skończony. Zapraszam do galerii. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=25404 By olmaka at 2011-02-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi